• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benım Pembe Çiçeğimmm :)

flowers83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
804
1
46
Rize
Eminönünde seçtiğim güllerden yaptıırdığim gelin çiçeğimm :16::16::16::16::16::nazar:

$102_4106.jpg

Son düzenleme:
Çiçek süper olmuş :16: ayakkabını da böyle bişey tercih et tam olsun tabi arkasında ki çiçek olmasa daha şık :12:

$IMG_1588-1.jpg

Çiçek süper olmuş :16: ayakkabını da böyle bişey tercih et tam olsun tabi arkasında ki çiçek olmasa daha şık :12:

Sağol canım evet ayakkabım pembe platform olucak ama daha modele karar vermedım eklediğin model harıkaymışşş :16:

Son düzenleme:
ayy süpermiş gerçekten:46::46: kıss sahte gül dimi bunlar gerçek gibi:34:

Evet canım ben canlı çiçek istiyodum son gun ılgılenemem solar falan dıye vazgeçtim,

ıthal kumaşlardan yapılıyormuş banada gerçekçi geldi böyle olsun dedım :9:

Emınonu çarşı girişinde bi çiçekçiydi, hep sadece beyaz yada sadece tozpembeydı buketler, ben normal sepetçiçeği gibi hazırlananlardan karma seçip karıştırmalarını söylerım bide etrafına tül yerıne yaprak dizmelerını söyledım oldu bitti :16:

Adam çiçek alınırken resmını çektık, gelen 3 gelın bu buketı sordu sipariş dedik aynısını ıstedıler dedı :1::1: bide kart vermiş hanım kıza sorarlarsa reklamımızı yaparmı demış çiçekçi :24:

çok güzel gerçekten :))

fuşya ve pembe tonlardaki çiçeklere bayılırım çok güzel duruyor bende gelin çiçeğimi böyle renkli yaptırmaktan yanayım :)

Back