• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu benim oturma odam

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
$25032011(001).webp$25032011(003).webp kızlar bu oturma grubunu sizinde yardımınızla siyah beyaz ve yatak olabilen bİ takımla değiştirdim :66:
YENİ TAKIMIM BU SAYFANIN EN ALTINDA...

Eklentiler

• $25032011(002).webp
    $25032011(002).webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
Canım koltuk takımın çok güzelmiş bende böyle birşey düşünüyordum hangi marka bu nereden ve kaça aldın.
Bu arada hayırlı olsun mutlu günlerde kulan...

Canım koltuk takımın çok güzelmiş bende böyle birşey düşünüyordum hangi marka bu nereden ve kaça aldın.
Bu arada hayırlı olsun mutlu günlerde kulan...

çok teşekkür ederim canım, moda life dan aldım fiyatları çok uygundu bu takım 1.800 tl uygun olmasının sebebini satıcı bize baya açıkladı arada aracı firma olmadan direk fabrikalarından satışa geçiyo mesela bellona v.s böyle değil araya biçok aracı firma giriyo fiyat katlanıyo, hem kaliteli hem uygun tavsiye ederim.

Çok kibar mobilyaların huzurla kullanın inş.Evinizi ferah gösterir.:66:

rengi güzel deseni de çok hoş bana sadece kol kısımları biraz garip geldi. düz olsaymış sanki daha iyi olurmuş ama sen beğendiysen gerisi boş. ağız tadıyla kullanın

çok teşekkür ederim begenmenize sevindim fakat daha magazanın deposunda duruyo ve koltuklar yatak olmadıgı için hala ikilemdeyim sizce degiştirip farklı bi modelmi bakmalıyım??

2. koyduğun çok şıkmış canım :34: 1. si de güzelde biraz ufak görünmüştü gözüme :26: peki bu yeni aldıkların damı moda lıfe tan, kaça aldın canım? birde yatak oluyor mu ? güle güle kullan şekerim :80:

hayırlı olsun canım bu takım oncekınden daha hosmus. gule gule otur ınsallah

Back
X