Benim olmayacak biliyorum ama yinede seviyorum

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
96
Karabük
Gel ey Sevgili!
En derinim de ki en kuytu köşemde ki YAR...Yüreğimde ki deli atışın sebebi YAr... içimde ki yanardağ patladı yine, ateşi dağıldı yine bedenime. Yakıyor,öyle bir yakıyor ki içimi söndüremiyorum, gücüm yetmiyor, sözüm geçmiyor....Her gece hayalinle uyumak fakat her sabah senin yokluğuna uyanmak ve yokluğunu yaşamak :( sensizliği, sensiz kalmayı yok sayarken sensizlik girdabında sürüklenmek...Biliyorum sen yoksun biliyorum artık benim değilsin ve benim olmayacaksın ama seviyorum her şeye ragmen... özlüyorum sadece. Beni benden alıp götüren,pırıl pırıl, beni sevdiğini haykıran gözleri özlüyorum çok özlüyorum...Zaman,mekan,mesafe olmasa keşke...Olmasa da bir çırpıda yanına düşebilsem kimsecikler görmeden(sen bile) dokunsam sana, o misk-i amber kokunu çeksem içime, baksam o güzel yüzüne, başına oturup saatlerce ağlayabilsem...Sonra sonra dönemesem geriye orda o anda versem canımı. Anlatamam bunu, tarifi yok bunun.UNUTAMAM seni... Bana sevmek, aşık olmak ne demek öğreten adamı unutamam... benim olmayacaksın biliyorum ama seni deliler gibi seviyorum... sevmekte bu değil mi zaten
Benim tek derdim, dermansız derdim..... BEN NE EDEYİM:59::59::59::59::59::59:

Hayat işte!.. Unutmakla Umut olmasa yaşanmazmış.
Dönüşü yoksa unutmayı umut edeceksin canım. :58:

herkes bu dertten yaniyor canim, insan unutamiyorum. Umud ediyor ama neyi? geri donusumu? tekrarlara mi baslamak? yook aslinda unutmayi umud etmemiz lazim ama su kalibimiz varya iste once ona soz gecirebilmek lazim.. yoksa aklimiz bize coktannnn unutururdu bize aci cektirenleri

ahhh be canım bu konunda da anladığım kadarıyla geçmişinde ki o insandan bahsediyorsun
ama sen buraya bu yazıyıı yazarak şu an birlikte olduğun insana büyük haksızlık yaptığının da farkında mısın be güzelim

deyecek insan olsa zaten şuan yanında olurdu demekki seni gerçekten hak etmeyen biriymişki allah ayrı düşürmüş en iyii unutmak ve o yere bir nokta koymak..kendini hatırlayıp yıpratma boşa...oysa kendi alemindedir...boşverrrrrrrrrr:64:

Eski konularınıza baktımda halen daha internet üzerinden tanıştığınız kişiyimi unutamıyorsunuz.2009 larda açmışsınız.ayrıca başkası ile evlenmek üzereyim diyede bir konu açmışsınız.....bence siz boşluktasınız ve eskiye çok takılıp kalıyorsunuz.silkelenin kendinize gelin.hayatı kendinize bu şekilde ziyan edersiniz.bence iyi kötü bütün anıları silin kafanızdan ve yeniden doğuş yaşayın....tertemiz bir sayfa açın hayatınızda

Back
X