Gel ey Sevgili!
En derinim de ki en kuytu köşemde ki YAR...Yüreğimde ki deli atışın sebebi YAr... içimde ki yanardağ patladı yine, ateşi dağıldı yine bedenime. Yakıyor,öyle bir yakıyor ki içimi söndüremiyorum, gücüm yetmiyor, sözüm geçmiyor....Her gece hayalinle uyumak fakat her sabah senin yokluğuna uyanmak ve yokluğunu yaşamak
sensizliği, sensiz kalmayı yok sayarken sensizlik girdabında sürüklenmek...Biliyorum sen yoksun biliyorum artık benim değilsin ve benim olmayacaksın ama seviyorum her şeye ragmen... özlüyorum sadece. Beni benden alıp götüren,pırıl pırıl, beni sevdiğini haykıran gözleri özlüyorum çok özlüyorum...Zaman,mekan,mesafe olmasa keşke...Olmasa da bir çırpıda yanına düşebilsem kimsecikler görmeden(sen bile) dokunsam sana, o misk-i amber kokunu çeksem içime, baksam o güzel yüzüne, başına oturup saatlerce ağlayabilsem...Sonra sonra dönemesem geriye orda o anda versem canımı. Anlatamam bunu, tarifi yok bunun.UNUTAMAM seni... Bana sevmek, aşık olmak ne demek öğreten adamı unutamam... benim olmayacaksın biliyorum ama seni deliler gibi seviyorum... sevmekte bu değil mi zaten
Benim tek derdim, dermansız derdim..... BEN NE EDEYİM

En derinim de ki en kuytu köşemde ki YAR...Yüreğimde ki deli atışın sebebi YAr... içimde ki yanardağ patladı yine, ateşi dağıldı yine bedenime. Yakıyor,öyle bir yakıyor ki içimi söndüremiyorum, gücüm yetmiyor, sözüm geçmiyor....Her gece hayalinle uyumak fakat her sabah senin yokluğuna uyanmak ve yokluğunu yaşamak

Benim tek derdim, dermansız derdim..... BEN NE EDEYİM