Benim oğlum büyümüş de nişanlanırmış...

peptyy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
355
13
318
benim küçücüğüm canım oğlum , nisan 17 söz , haziran 26 nişanımız var kızlar . öyle küçük doğdu ki 1986 yılıydı kasım ayı ayağına uygun mini mini çorap bile bulamamıştım yavrucuğumu koynumda ısıtırdım bebişimi . müstakbel gelinimide oğluşumuda çooook seviyorum umarım her şeyleri hayırlı ve güzel olur , hepinizi n evlatlarının mutlu günlerini yaşayacak ömür versin rabbimm .[:enbuyukkk:

allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin
canım bekarsan darısı senin başına . evliysen evladın da varsa yine allah ömür versin ,sende bu mutluluğu yaşa sağolasın arkadaşım......kaydirigubbakcemile3

Oğlunuza mutluluklar dilerim.
Mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah.

:nazar: mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsin

tebrik ederim..Allah bir yastıkta kocatsın,ağızlarının tadı hiç bozulmasın,huzurları hiç kaçmasın insallah

hayırlı olsun. ben de pazar günü nişanlanıyorum inşallah. çok güzel duygular. oğlunuz ve gelininiz adına ben teşekkür ederim. seviyorum kelimesini kullandığınız için ayrıca çok mutlu oldum. rabbim huzur ve mutluluk versin.

Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin...
Oğlunla aynı yaştayız, ben bu yaşta bile hala büyüdüğüme inanamıyorum :))
86'lı olduğunu görünce yaşı küçük geldi birden :)) oysaki bende 86'lı ve nişanlıyım :))

yüce rabbim gönlünüze göre vermiş allah mutlulugunuzu daim etsin darısı tüm bekarların başına

Arkadaşım, şimdi gördüm konunu allah mesut etsin canım. Maşallah diyeyim sana valla baksana biz ne peşindeyiz sen neleri başardın :nazar:

Back