nereden aldım sanki, yemez olaydım dediğim bir bisküviklava: asla yalnızken almıyorum, çünkü paket bitmeden rahatlayamıyorumcokacimcoook ee bu durumda da şekerim tavan yapıyor birden senağlama
adiler yahu, öyle mi yapılır, o hindistan cevizinin ayarı nasıl öyle güzel yapılır, hiç baymadan hafif bir lezzet, oof offf
ayyyyy bende bayılıyorum o bisküviye hatta tesadüfen almıştım canım çok halley istiyodu ama krizim tutmuş yetmez diye bakınırken aynı halleye benzettim bir deniyeyim dedim ve vageçilmezim şu anda bayılıyorum aklıma geldikçe aldırıyorum kiloları da alıyorum
:1shok:anam ne bisküviymiş bu böyle amma sükse yapmış heee
deneyim bari bende çok merak ettim valla..ama reklamına uyuz oluyorum ya radyoda çıkıyoda bazen...ıyyy oynayanların boğaıznı sık at bi kenara yanii..ne saçma..bak sinrim tepeme çıktı birden:mymeka:
ben ilk defa bu bisküviyi "var mısın yok musun da" acun yerken görmüştün...
öyle yorumlar yapmışsınız ki kendimi "var mısın yok musun" izliyor gibi hissettim... orda da yarışmacılar ballandıra ballandıra bir güzel reklam yapıyorlar yaaa kaydirigubbakcemile3
ben benimo yu ilk aldığımda yemek hazırlarken mutfakta yiyordum, eşime "halleyin küçültülüp hindistan cevizi serpilmiş hali, bir lokmalık "dedim. eşimde neymiş o dedi. yediğimi görmemiş. gösterdim bi bakim dedi, pir baktı, bana kalmadı :roflol:
yaaa yapılırmı şimdi bu akşam akşam nerden bulucam.yarın ilk işim almak olucak bizim dağ başında varsa tabi.çok merak ettim başka yerde de okumuştum övgüleri ama unutmuştum ne güzel.