• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Nişanım 1 Temmuz:=)

duygusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
56
0
86
Hatay
kızlar fotolarımı kaldırmak zorunda kaldım ama en kısa zamanda eklemeye çalışcammmmm

Son düzenleme:
çok güzel olmuşsun canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamını göstermeyi nasip etsin zemuszemus

Yoo neden böyl düşündün gayet güzel işte
Allah sağlık versin mutluluk versin yeter zaten
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :nazar:

canım Allah mutlu etsin.. bu arada hemşeriymişiz hangi kuaförde yaptırdın saçını tanıdık bi yere benzettim ama çıkaramadım

bu arada herkese çok teşekkür ederim.. darısı tüm bekarların başına.. çok güsel bir duygu yaşamanızı isterimm...

canm kırmızı tonlar çok boğar falan dediler mavi far normalde gözümde güsel duruyor ama bu porselen makyajmış acaip durduu:umursamaz:

aynı renkler boguyor evet dogru.. gri yapmalıydın ama olan olmuş ..
çokta kötü durmuyosun canım sadece makyaj abes o kadar canımcım

kendine haksızlık ediyorsun.gayet de cici olmuşsun.allah mesut etsin.mutluluklar diliyorum.opuyorumnanaktan

gercekdende makyajınız olmamıs ..
porselen makyajı bu sekılde yapılmaz..
yuzunuzu cok kırmızıya burumusler keşke mavı far yerıne dogal bısıler tercıh etseydınız..
en guzel gunuzun kuafor facıası olmaması daha guzel olurdu bence dugunuzunde onceden belırleyın kuaforunuzu derım..

herkese çok teşekkürler opuyorumnanaktan
biliyorum benim içinde faciaydı ama o kadar mutluydum ki saçım makyajım aklıma bile gelmiyodu..
o günün tadını çıkarmaya baktım 5 yılın sonunda şükür nişanlanıyodum benden mutlusu yoktuzemuszemus

Canım nişanlığın saçın çok güzel çok yakışıyosunuz sadece mavi far işi bozmuş o renk nişanlığa gitmemiş gri ve beyaz tonlarda parlak bi göz makyajı yapabilirdi olsun (:

Mutluluklar dilerim

Back