- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
bence beyaz bi etek felan baydi,herkes ayni tur giyiyo
o dedgin yesil renkten elbise olabilir,ama susten cok sik bisey olmasina dikkat et
mesela bu resimlerdeki elbiseler ola bilir ama siyah beyaz yapma,cok klasiklesti
haklisin bu resimdeki elbizem cok klasik..eyvahhh ne yapacagim iyice sasirdim...
bu etek ve cekedi dusunuyorum.. icine ne kulana bilecigimden henuz bir fikrim yok... yada beyaz bir elbizemi giysem diye dusunuyorum..
bu fikirde artik sikici geldiyse tam terzi siyah uzun pullu sirti nerdeyse tamamen acik bir seymi olsun yada yesil bir elbizemi? su huremin genelikle kulandigi yesil tonlu elbizelerden???
3. elbise güzel fakat nikahında neden beyaz giyinmek istemediğini anlamadım. Bence kesinlikle beyaz elbise ya da etek ceket takımı yapmalısın, Klasik olsa da daha zarif ve şık bir seçim düşünemiyorum. Eki Görüntüle 431375 Eki Görüntüle 431376
Bunlar sitelerde gezinirken bulduklarım daha mükemmel seçimler düşünemiyorum tekrar düşün derimMutluluklar şimdiden
bence sik,kisa, pek parlak bi kumas olmayan bi cocktail elbisesi cok guzel gider
tabi sana kalmis, Allah bi yastikta kocatsin,yuzunuzu kara cikarmasin insallh hep mutlu olun canim:))
bnce beyaz şirin bi elbse gy altına renkli (bnce fuşya) topuklu bi ayakkabı gy saçınada beyaz bi aksesuar tak tüllü taç olabilir sapkalı toka olabilir vs vs... bnm haftaya 1. evlilik yıldönümüm bende bu tarz gyncem :)) başka renk gyme snçta özel bi günün nikahın beyaz gymelisn:)
sevdiceğin paylaştıkları güzel. ben de pudra pembe ya da kemik beyaz krem tonlarda diz boyunda dar etekli ceketli bir model düşünüyorum. 3 ay sonra nikahım var.dantel eldiven ve saten küçük bir şapka alıcam aksesuar olarak.elimde buket olacak.masum ve sade bir görünüm elde edicem bakalım.çok mutlu birgün olacak.nihayet aşkımın soyadını alıcam :)
Eki Görüntüle 431791 Nikah için böyle bir takım yada kısa gelinlik, veya da beyaz bir elbise giyebilirsin
Toka fikrin süper! İnsallah bulabilirim! Bencede beyaz olmalı ama o etek ve çeket disinda hiç yok..sanırım birtane almam gerekiyor.
3. elbise güzel fakat nikahında neden beyaz giyinmek istemediğini anlamadım. Bence kesinlikle beyaz elbise ya da etek ceket takımı yapmalısın, Klasik olsa da daha zarif ve şık bir seçim düşünemiyorum. Eki Görüntüle 431375 Eki Görüntüle 431376
Bunlar sitelerde gezinirken bulduklarım daha mükemmel seçimler düşünemiyorum tekrar düşün derimMutluluklar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?