• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Benim nikah elbizem icinde fikrinizi lutfen bekliyorum (resimli)

85ophelia85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
4.168
326
123
bu etek ve cekedi dusunuyorum.. icine ne kulana bilecigimden henuz bir fikrim yok... yada beyaz bir elbizemi giysem diye dusunuyorum..
bu fikirde artik sikici geldiyse tam terzi siyah uzun pullu sirti nerdeyse tamamen acik bir seymi olsun yada yesil bir elbizemi? su huremin genelikle kulandigi yesil tonlu elbizelerden???

Eklentiler

• $hmloprod.jpg
    $hmloprod.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 237
  • $hmprodCAOEFCN5.jpg
    $hmprodCAOEFCN5.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 195
bence beyaz bi etek felan baydi,herkes ayni tur giyiyo
o dedgin yesil renkten elbise olabilir,ama susten cok sik bisey olmasina dikkat et
mesela bu resimlerdeki elbiseler ola bilir ama siyah beyaz yapma,cok klasiklesti

bence beyaz bi etek felan baydi,herkes ayni tur giyiyo
o dedgin yesil renkten elbise olabilir,ama susten cok sik bisey olmasina dikkat et
mesela bu resimlerdeki elbiseler ola bilir ama siyah beyaz yapma,cok klasiklesti

haklisin bu resimdeki elbizem cok klasik..eyvahhh ne yapacagim iyice sasirdim...:(

bence öle etek ceket yerine şu tarz bişi daha güzel sanki..özellikle 1 ve 2 yi begendim ben

Eklentiler

• $abc.jpg
    $abc.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 415
Zaten ilk baslarda boyle bir sey dusunmusdum sonra ne olduys sasirdimmi ney, sacmaladim... o resimdekiler zaten hic icime sinmedigi icin fikirlerinizi cok istemisdim... bir kac ebizem daha var ekleyecegim... nikahima daha cok var en iyisini sizinle sececegim. resim koyduklarim gercekden guzel bulmazsaniz yeni bir tane alacagim bu yuzden hic cekinmeden cirkin diye bilirsiniz....!!!

bu etek ve cekedi dusunuyorum.. icine ne kulana bilecigimden henuz bir fikrim yok... yada beyaz bir elbizemi giysem diye dusunuyorum..
bu fikirde artik sikici geldiyse tam terzi siyah uzun pullu sirti nerdeyse tamamen acik bir seymi olsun yada yesil bir elbizemi? su huremin genelikle kulandigi yesil tonlu elbizelerden???

tamam kezinlikle bu beyaz etek-ceketden vazgecdim. Simdide bir zahmet o guzel fikirlerinizi bu uc elbize icin yorum yapin. Beyenmezseniz lutfen cekinmeden soyleyin! Cunku panikden kotu secim yapmakdan korkuyorum..

Eklentiler

• $Karen-Millen-Sculptural-Frill-Short-Dress-Neutral_001.jpg
    $Karen-Millen-Sculptural-Frill-Short-Dress-Neutral_001.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 114
  • $karen-millen-signature-stretch-satin-dress-uk-8-16-26b50.jpg
    $karen-millen-signature-stretch-satin-dress-uk-8-16-26b50.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 150
  • $met-gala-rosario-dawson-21.jpg
    $met-gala-rosario-dawson-21.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 152
3. elbise güzel fakat nikahında neden beyaz giyinmek istemediğini anlamadım. Bence kesinlikle beyaz elbise ya da etek ceket takımı yapmalısın, Klasik olsa da daha zarif ve şık bir seçim düşünemiyorum. Eki Görüntüle 431375 $385976_10150412200337021_203634867020_8722428_942097775_n.jpg
Bunlar sitelerde gezinirken bulduklarım daha mükemmel seçimler düşünemiyorum tekrar düşün derim :34: Mutluluklar şimdiden:16:

bnce beyaz şirin bi elbse gy altına renkli (bnce fuşya) topuklu bi ayakkabı gy saçınada beyaz bi aksesuar tak tüllü taç olabilir sapkalı toka olabilir vs vs... bnm haftaya 1. evlilik yıldönümüm bende bu tarz gyncem :)) başka renk gyme snçta özel bi günün nikahın beyaz gymelisn:)

3. elbise güzel fakat nikahında neden beyaz giyinmek istemediğini anlamadım. Bence kesinlikle beyaz elbise ya da etek ceket takımı yapmalısın, Klasik olsa da daha zarif ve şık bir seçim düşünemiyorum. Eki Görüntüle 431375 Eki Görüntüle 431376
Bunlar sitelerde gezinirken bulduklarım daha mükemmel seçimler düşünemiyorum tekrar düşün derim :34: Mutluluklar şimdiden:16:

Allah rahzi olsun! Birtek sen yardımcı olmak istemişsin. Tatlım neden beyaz istediğimi anlamissin iste bende hiç fikrim olmadıgı icin yardım istemisdim. Bu arada Zadece birtane elbise beyaz diyer ikisi kirem ve birtanede siyah var. Senin eklediğin resimdeki tarslar tam bana göre. Yanliz bu kıyafetleri burda bulmam çok zor.
Senin 3'cu dediğin elbise ise o tek renkli kirem oluyor değilmi?

Yardımın icin teşekkürler. Xx

bence sik,kisa, pek parlak bi kumas olmayan bi cocktail elbisesi cok guzel gider
tabi sana kalmis, Allah bi yastikta kocatsin,yuzunuzu kara cikarmasin insallh hep mutlu olun canim:))

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin icin! Allah sizlerinde insallah huzur içinde herzaman mutlu eder!

sevdiceğin paylaştıkları güzel. ben de pudra pembe ya da kemik beyaz krem tonlarda diz boyunda dar etekli ceketli bir model düşünüyorum. 3 ay sonra nikahım var.dantel eldiven ve saten küçük bir şapka alıcam aksesuar olarak.elimde buket olacak.masum ve sade bir görünüm elde edicem bakalım.çok mutlu birgün olacak.nihayet aşkımın soyadını alıcam :)

bnce beyaz şirin bi elbse gy altına renkli (bnce fuşya) topuklu bi ayakkabı gy saçınada beyaz bi aksesuar tak tüllü taç olabilir sapkalı toka olabilir vs vs... bnm haftaya 1. evlilik yıldönümüm bende bu tarz gyncem :)) başka renk gyme snçta özel bi günün nikahın beyaz gymelisn:)

Toka fikrin süper! İnsallah bulabilirim! Bencede beyaz olmalı ama o etek ve çeket disinda hiç yok..:( sanırım birtane almam gerekiyor.

sevdiceğin paylaştıkları güzel. ben de pudra pembe ya da kemik beyaz krem tonlarda diz boyunda dar etekli ceketli bir model düşünüyorum. 3 ay sonra nikahım var.dantel eldiven ve saten küçük bir şapka alıcam aksesuar olarak.elimde buket olacak.masum ve sade bir görünüm elde edicem bakalım.çok mutlu birgün olacak.nihayet aşkımın soyadını alıcam :)

Sizler okadar sanslisinizki.. Ben fare deliği olan bir ülkede yasıyorum!
Zaten cogu kıyafetlerimde internet üzerine alıyorum. Türkiye cennet gibi.. Hersey ayağınızın altına! Kıymetini bilin valla:) dediğiniz seyleri bulursam mutlaka deneyeceğim. Çok tskler!

3. elbise güzel fakat nikahında neden beyaz giyinmek istemediğini anlamadım. Bence kesinlikle beyaz elbise ya da etek ceket takımı yapmalısın, Klasik olsa da daha zarif ve şık bir seçim düşünemiyorum. Eki Görüntüle 431375 Eki Görüntüle 431376

bu elbise gerçekten güzelmiş beyaz istemesende kırık beyaz krem ama bu tarz olabilirrr , daha almadım ama bence böyle birşey giyicem kısmetse :) hayırlısı olsun

yabancı bir ülkede yaşıyorsun herhalde :) yazımından imlandan biraz zor anlayabildim yazdıklarını ama nikah için arkadaşların da dediği gibi açık renk etek-ceket (tabii ki bankacı döpiyesi gibi değil daha şık ve tarz) çok daha yerinde olacaktır. beyaz, kırık beyaz, krem hatta uçuk pembe renkleri düşünebilirsin. yaşadığın yerde alabilme şansın nedir bilemiyorum ama türkiye'de büyük bir şehirde evleneceksen (istanbul, ankara, izmir, adana gibi) bu tarz takımları rahatlıkla bulabilirsin.

mutluluklar şimdiden :)

nikahta renkli giymeni tavsiye etmem neden dersen renkliyi heryerde giyersin ama illa beyazda giymem diyorsan ona alternatif gümüş rengi olabilir.
bunun gümüşü mesela
Th4Lia nasıl şık bir takım bulmuş

Son düzenleme:
Back