- 4 Aralık 2013
- 72
- 31
- 33
- 36
- Konu Sahibi sevgidelisi
-
bacak diyosunya belinde bişey olabilirmi acaba :26:
Bence en güzeli doktora gitmen. Sonuçta ultrasonla bakılınca anlaşılır. Ben spiralle korunuyorum. Ondanmıdır bilmem benimde 1,5 senedir sol kasığımda ve belimde ağrılar var. Kaç tane jinekoloğa gittim hepsi farklı bişeyler söylediler. Ne söyledikleri ne de verdikleri tedaviler işe yaradı. Belki biraz daha hafifledi ama geçmedi. Ben de senin gibi konu açtım. Fakat geri dönüş pek olmadı. Yazdığını görünce benzer şeyler yaşadığım için cevap verdim. Ama ne yaşarsan yaşa kimseninki aynı olmaz o yüzden doktora gidip rahatlamak en iyisi. Sözün kısası belli bir noktada baskı ya da zonklama şeklinde bir ağrı hissediyorsan büyük ihtimalle kisttir ve tedavisi mümkündür. Eğer jinekolojik bir problemin çıkmazsa dahiliyeye bir görünürsün. Tahlil falan yaptırırsın. İçin de rahat eder.. Takma kafana, korkunu yen ve doktora git
Baski veya zonklama degilde sanki bisey varmis gibi bocek veya canli bisiancak boyle tarif edebiliyorum 1 yildir bu sekilde devam ediyor.artik doktora gidicem.Tesellin icin tesekkur ederim:)
sevgidelisiii gittin mi doktora? neredesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?