pxixlot andaç Hamaratım hamaratttttttt Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 645 0 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi pxixlot andaç #1 bunlarda benden beğenecekmisiniz bakalım?
iremsu MaBel Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 1.828 5 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi pxixlot andaç #2 birincide tel kırma var kanımca anca bu kadar anlarım çok emekli olmuş :) Allah kullandırmayı nasip etsin ellerinize sağlık
birincide tel kırma var kanımca anca bu kadar anlarım çok emekli olmuş :) Allah kullandırmayı nasip etsin ellerinize sağlık
pxixlot andaç Hamaratım hamaratttttttt Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 645 0 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi pxixlot andaç #3 evet tel kırma var, zor ama zevkli ,nakışı severim. bu işlerle yarışmaya katılmıştım, resim için teşekkür ederim :1hug: a.s.
evet tel kırma var, zor ama zevkli ,nakışı severim. bu işlerle yarışmaya katılmıştım, resim için teşekkür ederim :1hug: a.s.
wampirella_mk Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2008 287 2 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi pxixlot andaç #4 çok gsl gözüküo... buram buram emek kokuo valla... aa sen eskişeerliymişsn pilotum :)
pamuksekeri Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2008 1.145 3 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi pxixlot andaç #5 hepsi süper.Ama resimlerin üstüne sana ait olduğunu belli eden bir şey yazsaydın keşke.Resimleri alıp da benim die geçinenler olmasın..
hepsi süper.Ama resimlerin üstüne sana ait olduğunu belli eden bir şey yazsaydın keşke.Resimleri alıp da benim die geçinenler olmasın..
pxixlot andaç Hamaratım hamaratttttttt Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 645 0 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi pxixlot andaç #6 pamuksekeri .!.: hepsi süper.Ama resimlerin üstüne sana ait olduğunu belli eden bir şey yazsaydın keşke.Resimleri alıp da benim die geçinenler olmasın.. Genişletmek için tıkla... alsalarda yapamazlar,kul hakkına girerler, bu modeller sadece bende var, taklitlerden sakının klava: yasakkelime a.s.
pamuksekeri .!.: hepsi süper.Ama resimlerin üstüne sana ait olduğunu belli eden bir şey yazsaydın keşke.Resimleri alıp da benim die geçinenler olmasın.. Genişletmek için tıkla... alsalarda yapamazlar,kul hakkına girerler, bu modeller sadece bende var, taklitlerden sakının klava: yasakkelime a.s.