• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Benim Mobilyalarım :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ağız tadıyla kullan canım hepside güzel yalnız sehpalarını çok beğendim çok marjinal bir tarz:16:

seçim yapmak çok zor oldu ama sonunda bitti. teşekkürler yorumlarınız için :) daha iyileri sizin olsun kızlar

ben de bütün mobilyalarımı alfemodan aldım ama henüz kullanmaya başlamadım henüz evlenmedik de :38: sabırsızlanıyorum bi an önce kullanmak için peki sen kullanmaya başladın mı memnunmusun :18: piyasadaki diğer markalara göre ciddi anlamda daha pahalı ürünleri ama gözle görülür biçimde modern ve farklı bir yapısı var bi kere dokununca kalitesi anlaşılıyor gibi geldi bize ama kullanan biri olarak senin yorumun nedir ?

ben de bütün mobilyalarımı alfemodan aldım ama henüz kullanmaya başlamadım henüz evlenmedik de :38: sabırsızlanıyorum bi an önce kullanmak için peki sen kullanmaya başladın mı memnunmusun :18: piyasadaki diğer markalara göre ciddi anlamda daha pahalı ürünleri ama gözle görülür biçimde modern ve farklı bir yapısı var bi kere dokununca kalitesi anlaşılıyor gibi geldi bize ama kullanan biri olarak senin yorumun nedir ?

15 gündür kullanıyorumm bi olumsuzluk görmedimm şimdiye kadar.. bir sorun yaşarsam yazarım sana.. bence de kaliteli

Back
X