How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler benim minik kizim 2 yasina girdi....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Zxuxmmin

RABBIMIN EMANETISINIZ
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
1.918
9
116
- Yurtdışı
2 sene önce bugün....hastaneye gittigimde...senin sancilarin baslamis...dogum olcak denilmisti...o günden sonra cok zor bi iki sene yasadik...yogun bakimlar hastaneler ameliyatlar..8 ay sonra benim kizim yogun bakimdan cikti...cok zordu...aileden uzak evden uzak....simdi 2 sene gecti...koskoca iki sene...hala atlamadik hastane izlerini...hala bebegime bakim gerekiyor...ama ne mutlu bana Rabbim onu bana emanet etti ve bende evimde suanda....Allahim kimseye evladiyla sinamasin...Rabbim herkesin yardimcisi olsun

Zumim Allah uzun ömürler versin evlatlarına inşallah
yaramaz aceleci kızına söyle benim de oğlum erken gelmeye çalışıyor söyle gelmesin
çok zor günler gecirmissindir gercekten usununce bile insan kahroluyor 8 ay dokuanamdinmi ona

nice sağlıklı mutlu yıllara canım..kaç haftalık doğdu kızın ve gelişimi nasıl gidiyo..bilgilendirirmisin canım.

doğum gününüz kutlu olsun... nice mutlu, sağlıklı ve birlikte yaşlara. umarım herşey günden güne daha da iyiye gider.... haklısın Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hepimizin yardımcısı olsun... önce miniklerimize güç versin, sonra da bizlere...

zuumıncım bak kızına sabrından dolayı ıkıncı bebegın saglıklaaa gelıyo canım.........ablası onu cok sevecek............hayırlı omur ınşş

dogum gunleriniz kutlu olsun nice saglikli mutlu senelere insallah hepimizin bebegi bir an once sagliklarina kavussun neyi var bebeginzin kac haftalik dogdu?
benim de erken dogan suan 10 aylik bir oglum var ve bizde hala hastanelerdeyiz ve daha uzun bir sure oraya muhtac olacagimizabenziyor allah kimseye vermesin

Zumim Allah uzun ömürler versin evlatlarına inşallah
yaramaz aceleci kızına söyle benim de oğlum erken gelmeye çalışıyor söyle gelmesin
çok zor günler gecirmissindir gercekten usununce bile insan kahroluyor 8 ay dokuanamdinmi ona

canim benim...Rabbim seni ve pasamizi korusun....insallah erken gelmez....zamaninda gelir...8 ay cok zordu canim....Rabbim kimseye göstermesin...cok zor imtihan

nice sağlıklı mutlu yıllara canım..kaç haftalık doğdu kızın ve gelişimi nasıl gidiyo..bilgilendirirmisin canım.

28 haftalik dogdu canim...gelisimi olmadi be güzelim....sanki hala 4 aylik gibi...mamasinida yiyemiyor...mide hortumu var...Rabbimin emaneti hediyesi neyleim...buda benim bi imtihanim......

doğum gününüz kutlu olsun... nice mutlu, sağlıklı ve birlikte yaşlara. umarım herşey günden güne daha da iyiye gider.... haklısın Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hepimizin yardımcısı olsun... önce miniklerimize güç versin, sonra da bizlere...

amin canim....amin..

zuumıncım bak kızına sabrından dolayı ıkıncı bebegın saglıklaaa gelıyo canım.........ablası onu cok sevecek............hayırlı omur ınşş

ah ablacim...pastasini bile yiyemedi kizim...neyleyim ablacim...dün 2 yasindaki cocuklari görünce bagrim nasil yandi...Rabbim ikinci melegimi saglikli gelmesini nasip eder insallah erken gelmez insallah....

dogum gunleriniz kutlu olsun nice saglikli mutlu senelere insallah hepimizin bebegi bir an once sagliklarina kavussun neyi var bebeginzin kac haftalik dogdu?
benim de erken dogan suan 10 aylik bir oglum var ve bizde hala hastanelerdeyiz ve daha uzun bir sure oraya muhtac olacagimizabenziyor allah kimseye vermesin

amin canim....biz hastaneden ayrilmicaz gibi gözükiyor...her hafta gidiyoruz...28 haftalik dogdu..doktorlar normal cocuk gibi olmicak diyor...hatta fazla ömür vermiyorlar..kizima...dedigin gibi Allah kimseye vermesin...

28 haftalik dogdu canim...gelisimi olmadi be güzelim....sanki hala 4 aylik gibi...mamasinida yiyemiyor...mide hortumu var...Rabbimin emaneti hediyesi neyleim...buda benim bi imtihanim......

amin canim....amin..

ah ablacim...pastasini bile yiyemedi kizim...neyleyim ablacim...dün 2 yasindaki cocuklari görünce bagrim nasil yandi...Rabbim ikinci melegimi saglikli gelmesini nasip eder insallah erken gelmez insallah....

amin canim....biz hastaneden ayrilmicaz gibi gözükiyor...her hafta gidiyoruz...28 haftalik dogdu..doktorlar normal cocuk gibi olmicak diyor...hatta fazla ömür vermiyorlar..kizima...dedigin gibi Allah kimseye vermesin...
canim benim bende her hafta hastanedeyim benim oglumada hic bir zaman normal bir cocuk olamiyacak dediler ama omru hakkinda birsey soylemediler
gelisimi kotumu?

zummıncım hıç uzme canım kendını ...........ınş ıkıncı kızın gelıcek saglıkla.......ıyı bak kendıne

Back