• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Lazer Epilasyona Dair Deneyimlerim...

dlfkbn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
12
0
6
Antalya
Arkadaşlar, herkes yaptırsam mı diye dşünüyor ya, çorbada bir tuzum olur belki .:) Lazere 16 yaşımda Alexandra.'yla başladım. Kıl yapım siyah, kalın ve tenim beyaz. Tam da Alex'in isteyeceği tarzda. Alex'e 2 yıl gittim, memnundum. Alt bacaklarım ve koltukaltım oldukça azalmıştı. Sonra doktorum, beni biraz istemediği için jelli bi epilasyon türü var, ona yönlendirdi, TÜYLERİM İÇİN. Ama ondan memnun kalmadım, tüylerime etki etmiyordu. Her türlü makineyi denedim ondan sonra tüyler için. Fakat diğer makineler, bitmek üzere olan yerlerimi de artırdı. Tekrar alex'e gideceğim. O yüzden, bence lazerin korkulacak yanı yok ama doğru doktoru ve makineyi bulmanız lazım. Bide bende hormon problemi olabilir çünkü 3 yıldır gidiyorum ve tam bitmemesi bir facia. :/ Yine de buy saatten sonra sir ağdaya dönemem, çünkü daha acılı ve sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Bence siz alete dikkat edin, güzellik merkezlerinde değil işinin ehli ve sizi başından atmaya çalışmayacak bi doktor bulun, fiyatı da uygun olsun çünkü talep olduğundan indirimler oluyor dönem dönem... Korkmayın,ağdadan her zaman daha iyidir.

Back