• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim kurumuş incirleri harika bomba yapan (eser aydoğdu) kızlar

huzunluguseL_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
268
75
333
kızlar dikleştirme ve silikon ameliyatı oldum 8 gün önce..
Sizden özür diliyorum .. gerçek sonuç iki ay sonra çıktı ortaya ve çıkan sonuç berbattı konuyu silemediğim için bu şekilde düZeltme yapabiliyorum. Kötü Sonuçlarımın fotoğrafları hala mevcut.. çok pişmanım.
Daha fazlası diğer konumda yazıyor.

Son düzenleme:
kızlar dikleştirme ve silikon ameliyatı oldum 8 gün önce..bu başlığı açmamın sebebi ben ameliyatı olmadan önce çok sıkıntı çektim hiç kimse bu konu hakkında yorum yapmadı hiç bir başlık açılmadı soru işaretleriyle girdim dokturum beni nekadar rahatlatsada bu işi olmuş birinden duymak dha iyi:80: şimdi bu op olmak isteyenleri aydınlatmak istiyorum:9:

özel msj gönderemıyorum limit olmadıgı ıcın. Saol karamelcim darısı basına cook mutluyum.sorularını cevaplıyorum
protezın markası arıon 310 cc oldu op. Olalı 9 gün oldu kendı göğüsümden farksız yumusacık:)
meme ucu kesısı sağ göğüsümün ucunda his kaybım hiç olmadı solda çok az oldu doktorum 15 gün 1 ay içerisinde yerine gelir dedi:9:
Talişkom fiyatı herşey dail toplam 5 bin lira tuttu:21:

Lütfen verdiğim inkten devam ediniz.

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/422829-huzunluguzel_-meme-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back