benim küçük mucizem :)

Keremin annesi

kursagindan gecen sut sesine asigim :)
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
1.362
1.404
36
oğluşumun 10 martta dünyaya gelmesini bekliyorduk. ama tabi ben de ilk doğum yapacak herkes gibi korkudan ölüyordum. burada hep normal doğum öyküleri okurdum simdi yazmak bana da nasip oldu. küçük mucizem tam da beklenen gününde gelmek için 9 mart sabahı hazırlıklara basladı. nişanım gelmeye baslamıstı ama ben normal akıntı sandım tabi :) saat sekiz bucukta doktorumda kontrol için sıra beklerken belime inatçı bi ağrı saplandı. saat üçte hafif kan sebebiyle gebe acile gittik ve muayene sırasında doktor bak rahim tıkacın dedi eve geri geldi saat yedi gibi hafif kan daha geldi saat dokuzda tekrar acile gittik doktor çok sancın yok artsın öyle gel dedi ama o gün nasıl gecti bi ben bi allah biliyor. annem itiraz ediyo bu kız bu gece dogacak doktor sen kac tane dogurdun acılması yok falan hafif tartıstılar bile neyse eve geldik onbir bucukta yarım saat sıcak suya oturdum ne derdim varsa :) yataga gectik tam uyuycam sancı geliyo uyanıyorum neyse kalktım lavaboya gidicem esim ne oldu diyor birsey hisstettim gidip bakıcam dedim. lavabodan kalkınca şarrrrr diye suyum bosaldı korka korka esimin yanına gittim ben panik o sakin ki bu huyunu cok taktir ederim. annemi uyandırıp düştük acilin yollarına tabi su sürekli gitmeye devam ediyo. ve yine acılmam yoktu bütün gece sancı cektim ve sancı geldikce derin nefes alıp verdim. 10 mart sabah sekizde yumusama olmus dedi saat on bucukta 6 cm acıklık olmustu ebe serumuma birsey getirdi ahaaaa dedim suni sancı sordum dogumu hızlandıracak dedi eee be ebe kadın zaten 2.5 saatte 6 cm olmus bi rahat bırak saat on biri on gece dogum masasına oturdum ama aclıktan susuzluktan zor ıkınıyordum doktorum hasta ne güzel ıkınıyo keske herkes böyle olsa diyo bi de gücüm kalsa :) oglusum yag gibi kaydı içimdeno kadar güzeldi ki onu görmek ve korktugum dogum aslında o kadar kolay birşeymiş ki keske o günü bi daha yasasam diye cok söylüyorum eşime. keremim tavana bi baktı nerdeyim der gibi sonra uyudu bir iki dakka sonra yine baktı ve yine uyudu ben gözlerim dolu dolu onu izledim ve giydirince kucagıma verdiler odamıza geldik. normal dogum o kadar mucize ve mükemmel birşey ki üstelik abartılan kadar da zor değilmiş sakın korkmayın onun ve sizin için en sağlıklısı kalkıp yürüyebiliyorsunuz hemen. onun dünyaya gözlerini actıgı ilk anı görmek mükemmel birsey lütfen ıskalamayın bu anı. bir de tavsiye ben 5. haftamda ogrendim ve hep yürüdüm o andan itibaren doğumum o nedenle cok kolay oldu diye düşünüyorum. insallah siz de benim kadar kolay bi şekilde meleğinize kavusursunuz

Merhaba ALLAH analı babalı büyütsün ALLAH herkese kolay doğum nasip eder insallah buarada ortalama yürüyüşlerinizi nasıl yapıyordunuz

Ben gunde uc bucuk dort km yürüyüş yapardim. Tabi ilk aylarda cok hizli yuruyo insan son zamanlar yavasliyo dinlenerek yapiyo ama temiz havanin hem size hem bebeginize faydasi var. Tabi yürüyüşü de düşük tehlikesi olmayanlar yapmali. Insallah herkes benim kadar kolay dogum yapar ama ben yurumenin doguma ve hamilenin psikolojisine iyi geldigini dusunuyorum. Keremim 3.5 aylik artik :)

güle güle büyütün miniğinizi yaşı uzun olsun :) benim içinde dua edin bende emirimi böyle sağlıkla mutlulukla doğurayım :)

Insallah cnm benim saglicakla normal kolay dogurursun. Sancin az dayanikliligin cok olsun bebegin guzelce ciksin içinden. Benim gibi ciktigini bile anlama :) ayrica bol bol uyu bana da cok derlerdi bu gunleri arayacaksin :) minigim huzurla uyuyo suan evlat cok baskaymis

Sizleri gorunce eski gunlerim geliyo aklima :) allah saglikli hayirli mutlu huzurlu kuzucuklar nasip etsin :) bizim oglus diger bebekler gibi dogduktan sonra aglamadi sizinki aglasin insan sesini merak ediyo :) ha eve gelince acisinj cikardi tabi orasi ayri mesele. Dogumda kan yuttugu icin onu kusabilir bundan da korkmayin tecrube konusuyo not ben de cok korktum annem olur dedi :)

Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah evladınıza :) doğumunuzda suni sancı ve epidural yok dimi, yazınızda rastlamadım, maşallah Allah yardım etmiş çok şanslısınız ne güzel doğurmuşsunuz darısı bizim başımıza, Allah size ve ailenize sağlık sıhhat versin.

Yok cnm dedim ya ebe seruma yapti diye suni sanciyi. Gerek yoktu ama. Onu vurmasa on iki bucukta falan dogururdum. Onu vurunca 11 10da dogum yaptim. Acisiyla tatlisiyla mükemmel bir gündü hele aldığı ilk nefeste yaninda olmak hayatimin mucizesiydi :)

kesinlikle bende o anda bebeğimi kucağıma alıp yüzüne bakma öpmek isterim, bu an kaçmaz :) inşallah bize de güzel doğumlar nasip olur. :) aklınıza geldikçe hamilelere, hamile olmak isteyenlere dua edin.

kesinlikle bende o anda bebeğimi kucağıma alıp yüzüne bakma öpmek isterim, bu an kaçmaz :) inşallah bize de güzel doğumlar nasip olur. :) aklınıza geldikçe hamilelere, hamile olmak isteyenlere dua edin.
Hayirli saglikli normal kolay bir dogumun olsun insallah benimki gibi :)

tüm dualarınıza amin :) inşallah sizinki kadar kolay olur doğumlarımız. Ne güzel anlatmışsınız ben de yazacak mıyım acaba böyle sabırsızlanıyorum. Kerem'inizi sağlıcaklı akıllı huzurlu büyütürsünüz inşallah

olur inşallah canım neden olmasın. ben de burada cok okuyordum doğum öykülerini. sırf ben de hikayemi paylasmak için üye oldum sonra takılıp kalmısım :)

Canım allah analı babalı büyütsün.

Canım allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…