Benim kocam yapmaz!

chatlak

özgür
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2006
594
2
"]Uluslararası ölçekte bir kadın arastirmasi yapan sosyolog dunyanin cesitli ulkelerindeki kadinlara bir soru sormus;
'Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz ?'
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus...
İsvecli :Neyimi begenmedini sorarim
Rus :Evi terk ederim
Fransiz :Sesimi cikarmam sevgilime gider beni teselli etmesini isterim
İtalyan :Kadini vururum
İspanyol:Kocami vururum
Yunanli :Her ikisinde vururum
Turk :Benim kocam yapmaz !!!

böyle saftirik olup güvene güvene ne hale geldik sonunda benim kocam yapmazmış iyi bişe olsa adları koca olmazdı :mymeka:

kadında erkekte aldatıyor kocasını karısını bide kendilerini kandırıyolar benım kocam yapmaz diyee

ben erkeklerin hiçbirisne güvenmem %1belki çıkar aldatmayan.bu yüzden hiç benim kocam yapmaz demedim.bunu diyenlerede acıyorum.bu kadar güvenmesinler kocalarına hemde böyle bir zamanda...

Ben, kocam aldatmaz diyen arkadaşlara 'niye ,senin kocanın şeyi yok mu ?'derdim eskiden:Roflol:

bencede çokk komik böyle bir söz..yapmayan erkek olduğunu düşünmüyorum malesef..

Aldatmam diyen erkekte yalan soyluyor, kocam aldatmaz diyen kadinda kendini aldatiyor, esim aldatmaz asla demem, aldatabilir belki aldatti ama farketmedim,

Aldatmam diyen erkekte yalan soyluyor, kocam aldatmaz diyen kadinda kendini aldatiyor, esim aldatmaz asla demem, aldatabilir belki aldatti ama farketmedim,

benim kocam asla aldatmaz...evet benim kocam yapmaz...
ben mükemmelmiyim?hayır tabiiki değilim...ama benim eşim Allah korkusu yüzünden yapmaz...günaha girip zina yapacağına başka kadınlara bakmasına sebep olabilecek hatalarımı benimle konuşur,halletmeye çalışırız...(yani öyle yaparız herhalde...henüz olmadı çok şükür...)
ama bu kadar iddialıyım.eşim yapmaz...

eny çok güldüm yazına:)) aldatıldığını bilen kadın bile benim kocam yapmaz diyo sanırım savunma mekanizması....ben demedim dememde arkanı döndüğünde kimin ne yapacağı belli olmuyo çünkü

Evet balböceği, Allah şaşırtmasın, ben inanmıyorum aldatmayacak erkek olduğuna, yeter ki karşılarına fırsat çıkmasın...

Allah şaşırtmasın,Allah fırsat vermesin ve girişimde bulunan erkeklerin eline-ayağına dolaşsında herkese rezil olsunlar.Aaaaaaaaaaa miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:mymeka:

Daha once yine bi topik`te demistim. Aldatilmanin tamami-yarisi olmaz. Aldatildim mi? bilmiyorum. En azindan bana hissettirmedi. Insallah aldatilmamisimdir. Oyle olmayi umit ederdim.

Genelinde kiskanc oldugum icin baskasina yanimda bakmaz bile. Hissettirmediyse o yuzdendir. E ben kocama degil kendini bilmeyen kadinlara karsiyim...

biz türk kadınları saflığımıza doymayalım walla....

sizinle bişey paylaşmak istiyorum...evli ve 2 çocuğu olan kuzenim şu anda eski sevgilimle evlenmek üzere...eski sevgilimde eniştemin arkadaşı...ayrıca bizi onunla bir araya getirende kuzenim... bi zamanlar bende güveniyordum ama yanılmışım güvenmekte...kötüyüm paylaşmak istedim sizinle....ama yinede bütün suç kuzenimin...

X