Çocuk Hastalıkları Benim kızım uyumuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeyrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
3
0
36
Edirne
Merhabalar benim 5 aylık bir kızım var yaklaşık 1 aydır uyku problemimiz başladı gündüzleri hiç uyumak istemiyor uyusada 5. 10 dk geçmiyor geceleri de sık uyanıyor uykusuz gezmekten baş ağrısı başladı bende benimle aynı sorunları yaşayan var mı?

allahım kolaylık versin arkadaşım. o kadar zor bir durum ki. benim yaramaz kızım şuan 8 aylık. neredeyse doğduğundan beri hep uyku problemimiz var. inanır mısın bu gece sadece 8 saat uyudu. o da sık sık uyanarak. öğlen oldu bi yarım saat uyudu uyandı. o kadar az uyuyor ki. uyuduğunda da hiç deliksiz degil uykuları. gündüz bile yarım saatlik uykunun arasında uyanır rahatsız eder beni. neden böyle bilmiyorum. bi hastalığı da yok çok şükür. ama bi türlü derin uykuya geçemiyor. o uyumayınca ben de tabi dinlenemiyorum. deli olmak üzereyim degil oldum bile. allahim çok zormuş. doktora götürsem çaresi olur mu acaba. hayırlısıyla bi büyüseydi keşke(((

kızlar dr a götürdünüzmü hiç?belki bir problem vardır ne bileyim ağlıyor mu peki yoksa uyanık sessiz sakin duruyor mu?idrar yolları enfeksiyonu falan olabilir kız çocuklarında sık rastlanıyor,yada doyduğundan emin misiniz,hava nın ısısı yani yattığı yerin herşey etkiler bebişleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…