• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kendi Şahsi Diyet Günlüğüm.

Deran87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
261
562
18
Dün itibariyle beraber diyete başladığım bir grup var ancak burada kendi yediklerimin içtiklerimin kaydını tutmaya karar verdim.

20.05.2018

Güncel kilo aç karnına 75,2 (Dün tok karnına 75 çıkmıştım:KK43:( )

İlk hedef 67 kilo

Sabah kahvaltısı. Bugün pazar ve çalışmadığım tek gün olduğu için kahvaltıyı biraz abarttım. Bu yüzden öğle yemeğinde sadece chia tohumuyla yoğurt yemeyi düşünüyorum ve akşam yürüyüşe çıkacam. Neyse Listemi yazayım.
2 dilim ekmek (beyaz)
2 dilim beyaz beynir (yağlı)
8 adet yeşil zeytin
biraz labne
3 parça kurutulmuş domates
domates, salatalık.

Diyete uygun bir menü değil gördüğünüz gibi ama hafta boyuca rahat rahat yayılarak edebildiğim tek kahvaltı bu. öğlen görüşürüz.

Update: Öğlen çok yedim dünyaları yedim ama midem bulandı, biraz fazla kaçırmışım galiba.

2 parça tavuk

1 dilim ekmek

evde yedi tahıllı ekmek yapmıştım sıcak sıcak fırrından çıkınca bayağı bi ondan yedim

yarım muz

çilekli muzlu smoothie

bir kupa sıcak çay

Son düzenleme:
21 mayis

Sabah
2 dilim tam bugday ekmek
Bir haslanmis yumurta
1 portakal
Azicik labne

Ogle
Tam bugday ekmegine beyaz peynir domates salatalikli sandviç

Ara

Chia tohumlu köy yogurdu

Tekrar ara (aksam yemegini ailemle iftarda yiyorum. Daha bir bucuk saatten cok vardı, dayanamadim.

1 muz 2 ceviz içi

Ve bugun sadece 2 sigara ictim.

Akşam

Ufak, ufacık bir patlıcandan karnıyarık ve çok az pilav. Şu an açım, hiç doymadım.

Sabah klasik yumurta portakal ekmek, her zamanki menüm
Öğle ton balıklı salata ve bir dilim ekmek
Ara 1 Muz iki ceviz içi
Akşam batırdım batırdım. 3 patlıcan dolma, lavaş arası iki sıkım çiğköfte, 1 kase cacık ve en beteri 2 sargı burma tatlı :(

Bugün 3 tane sigara içtim ama birazdan 1 tane daha içecem sanırım. Sigarayı ve çayı bırakmak istiyorum.

4 buçuk ay sonraki ani dönüşüm. Mayıs, Haziran gibi yaptığım bu diyetle 3-3.5 kilo verip şimdi hepsini geri almışım. 1 ay sonra göğüs küçültme ameliyatı olacağım bir mani çıkmazsa o yüzden en azından 4 kilo falan vermek istiyorum. Bakalım yapabileceğiz mi

Bugün işe yürüyerek geldim, öğle yemeğinde biraz çok yedim ama abartılı değildi. Muhtemelen akşam ya yemem ya da salatayla geçiştiririm.

Back