- 20 Ocak 2018
- 261
- 562
- 18
Dün itibariyle beraber diyete başladığım bir grup var ancak burada kendi yediklerimin içtiklerimin kaydını tutmaya karar verdim.
20.05.2018
Güncel kilo aç karnına 75,2 (Dün tok karnına 75 çıkmıştım( )
İlk hedef 67 kilo
Sabah kahvaltısı. Bugün pazar ve çalışmadığım tek gün olduğu için kahvaltıyı biraz abarttım. Bu yüzden öğle yemeğinde sadece chia tohumuyla yoğurt yemeyi düşünüyorum ve akşam yürüyüşe çıkacam. Neyse Listemi yazayım.
2 dilim ekmek (beyaz)
2 dilim beyaz beynir (yağlı)
8 adet yeşil zeytin
biraz labne
3 parça kurutulmuş domates
domates, salatalık.
Diyete uygun bir menü değil gördüğünüz gibi ama hafta boyuca rahat rahat yayılarak edebildiğim tek kahvaltı bu. öğlen görüşürüz.
Update: Öğlen çok yedim dünyaları yedim ama midem bulandı, biraz fazla kaçırmışım galiba.
2 parça tavuk
1 dilim ekmek
evde yedi tahıllı ekmek yapmıştım sıcak sıcak fırrından çıkınca bayağı bi ondan yedim
yarım muz
çilekli muzlu smoothie
bir kupa sıcak çay
20.05.2018
Güncel kilo aç karnına 75,2 (Dün tok karnına 75 çıkmıştım( )
İlk hedef 67 kilo
Sabah kahvaltısı. Bugün pazar ve çalışmadığım tek gün olduğu için kahvaltıyı biraz abarttım. Bu yüzden öğle yemeğinde sadece chia tohumuyla yoğurt yemeyi düşünüyorum ve akşam yürüyüşe çıkacam. Neyse Listemi yazayım.
2 dilim ekmek (beyaz)
2 dilim beyaz beynir (yağlı)
8 adet yeşil zeytin
biraz labne
3 parça kurutulmuş domates
domates, salatalık.
Diyete uygun bir menü değil gördüğünüz gibi ama hafta boyuca rahat rahat yayılarak edebildiğim tek kahvaltı bu. öğlen görüşürüz.
Update: Öğlen çok yedim dünyaları yedim ama midem bulandı, biraz fazla kaçırmışım galiba.
2 parça tavuk
1 dilim ekmek
evde yedi tahıllı ekmek yapmıştım sıcak sıcak fırrından çıkınca bayağı bi ondan yedim
yarım muz
çilekli muzlu smoothie
bir kupa sıcak çay
Son düzenleme: