Benim karmakarışık evim :)))))(Resimleriyle)

eviniz güzel ama salınun halıları düz açık renk olsa çok daha güzel olur ,
aslında lacivert halılarınız güzel değişik ama mobilyalara uymamamış güle güle oturun sağlıkla..

bu arada kızmayın ama salondaki sehpa örtüsüde yakışmamış oaraya nacizane fikrim:26:

halılar,yolluklar onlarda değişiklik yapabilirsiniz.
gerisi çok güzel,iyi günlerde oturun :34:

yok canım kızmam :) bana kalsa örtü felan kullanmayacağım ama o zamanda annem kızıyor :D)))
Salon halılarına gelince o halıları eşim çok para verip aldığı için değiştiremiyorum.el dokuma yün halı mobilyaları alırken halıya uygun olsun diye çok aradık ama bulamadık.Bir nevi mecburiyetten onları serdim.ama kafama taktım değiştirecem halıyı yada KOCAYI :)))))))))))))):34

bence de kesinlikle halı ve kilimleri değiştirmelisin, salona krem tonları çok güzel gider, düz bir renk, ve biraz daha küçük bir halı..yemek masasının altına halı koymasanız daha şık görünür..
onun dışında salonunda tv ünitesinin duvarını bir ton açabilir ya da koyulaştırabilirsin.. bu da havasını çok değiştirir..
ayrıca kırmızı koltuklarına bayıldımmmm:21: güle güle oturun :71: ağız tadıyla..

arkadaşlar evimden birkaç görüntü çektim.kararsızım değişiklikler yapmak istiyorum.bana yorum yaparak fikir verebilirmisiniz:)))tşk:21:

canım evin çok güzel fakat nacizane bi kaç tavsiyem var..eşyaların oldukça modern ve şık ama o salonundaki ve koridorundaki halılar işi biraz bozmuş..daha modern olsalar tam manasıyla bütünlüğü sağlarsın...daha krem rengi renkler açar diye düşünüyorum ben mutfak da hoş gayet güzel :) kolay gelsin

Son düzenleme:
canım evin ve eşyaların çok güzel .özellikle kırmızı koltuklara bayıldım.Resmen gelip uzanasım geldi kanepeye.mutfağında güzel uyumlu orda sorun yok bence.Ama maalesef bende herkes gibi salondaki halıları değiştirmeni öneririm .ama hepsi birden olmaz diyosan şöyle bir fikrim var.tam göremedim ama oturma odandaki halı pastel tonlarda salon da çok büyük değil yeni halı alana kadar onu salona sersen kapı girişindeki halıyı oturma odasına sersen diyorum .alana kadar daha iyi uyar.eşine de köyde yada yazlık gibi bir eviniz varsa oraya ya da kayınvaldene vermeyi teklif edebilirsin belki ...hani biz kadınların ufak oyunları vardır ya ...ben atamıycağım eşyayı bu yolla ikna ederek uzaklaştırıyorum evden..neyse evinde güle güle otur canım.

kırmızı koltuklu odadaki zebra perde çk hoşuma gitti temizliğini nsl yapıyorsun acaba çk hoş görünüyor ilk çıktığında yalnızca mutfaklar için tercih ediliyordu ama artk oturma odaları ve salonlar için de o kdr güzel modellerini geliştirmişler ki çk güzel duruyor güneşlik fon derdi yk sade ve şık :) salondaki halı çin halısı sanırm aynısı kuzenimde var yıllardır taş gibi, hiçbirşey olmadı.

canım evin ve eşyaların çok güzel .özellikle kırmızı koltuklara bayıldım.Resmen gelip uzanasım geldi kanepeye.mutfağında güzel uyumlu orda sorun yok bence.Ama maalesef bende herkes gibi salondaki halıları değiştirmeni öneririm .ama hepsi birden olmaz diyosan şöyle bir fikrim var.tam göremedim ama oturma odandaki halı pastel tonlarda salon da çok büyük değil yeni halı alana kadar onu salona sersen kapı girişindeki halıyı oturma odasına sersen diyorum .alana kadar daha iyi uyar.eşine de köyde yada yazlık gibi bir eviniz varsa oraya ya da kayınvaldene vermeyi teklif edebilirsin belki ...hani biz kadınların ufak oyunları vardır ya ...ben atamıycağım eşyayı bu yolla ikna ederek uzaklaştırıyorum evden..neyse evinde güle güle otur canım.

ben olsam o halıyı kesinlikle başkasına vermezdim çk güzel bir halı tmm her ne kdr uymamış olsada salonun geneline o kdr da göz cırmalamıyor yni.

canım evin temiz düzenli,güle güle otur.bende sana şöyle bir fikir vereyim oturma odasının halısını salona al,sallonunkinida oturma odasına.bence mavi ve kırmızı zıt renk ama zıt renklerden ortaya çıkan uyum vardırya buda onlardan biri olacaktır.kocanıda sevindrmiş olursun

bende katılıyorum oturma odası ve salaon halılarını değiştir bakalım nasıl olacak.masa altınada koymasan olur.hem iki halıyı değiştireke kullanabilirsin oturma odanda.bu forumdamineesin evi vardı onunda halıları el dokuma imiş ama çok değişik olmuştu. http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/488941-minenesin-evi.html
bence evin karmakarışık değil.yaşadıkça değişime uğramış bi ev.tıpkı bi çoğumuzun ki gibi.ikinci çocuk olunca değiştirdiğin çocuk odan mesala. ihtiyaca göre şekillenmiş.

Son düzenleme:
bence her şey çok güzel, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)

eviniz gayet hoş ağız tadıyla oturun inş.
ama değişim istediğinizi yazdığınız için nacizane fikrim,
çocuk odasındaki 2.yatağada oda takımına uygun bir örtü kullanabilirsiniz
mutfaktaki avize dolaplara uygun olabilir
ve halılarınızı değiştirebilirsiniz

:9:Evimde sizlerinde görüşlerini dikkate alarak yer değişiklikleri yaptım.Salondaki halının bir tanesini oturma odasına serdim.böylece masanın altındaki halıyı çıkarmış oldum.Oturma odasındaki halıyı gri olanını ise yatak odasına serdim.çünkü oranın peerdesi ve mobilyaların yanı gri renkti biraz daha uyumlu olsun diye böyle yaptım.Mutfağında avizesini değiştirdim biraz kırmızı renkli avize ışığı kesiyordu daha farklı bir avize aldım.
Salondaki örtüleri toplayıp orta sehpamıda siyahbeyaz olarak değiştirdim.yeni resimlerini çarşambaya atarım buraya.
Başkada salonun halısı tek olarak aynı kaldı onu değiştiremedim.
Bir soru size masanın önüne kapının girişine bi şay sermem gerek çok açık kaldı şöyle küçük bişey ne olabilir.beyaz tüylü bişeymi alsam acaba diye düşünüyom :) :44:

kırmızı koltuklu odadaki zebra perde çk hoşuma gitti temizliğini nsl yapıyorsun acaba çk hoş görünüyor ilk çıktığında yalnızca mutfaklar için tercih ediliyordu ama artk oturma odaları ve salonlar için de o kdr güzel modellerini geliştirmişler ki çk güzel duruyor güneşlik fon derdi yk sade ve şık :) salondaki halı çin halısı sanırm aynısı kuzenimde var yıllardır taş gibi, hiçbirşey olmadı.

Çin halısı evet canım.Çin halısını bilmeyen çin malı gibi ucuz /adi sanıyorlar ama değil bilen biliyor.Yinede uyum olması açısından keske baska bir renk olsaydı diyorum halım bakalım zamanla değiştiririm.
Perdelerim zebra perde gri simli yanlarınada ip gri simli fonla kullanmayı tercih ettim daha şık ve orjinal oldu bence.temizliği çok zor değil ben zebraları indirdip banyoda rulo yapılmış halde dik durumda deterjanlı suyla ıslatıp duruluyom hemen kirini döküyor zaten.sonrada süzünce suyunu tekrar taktırıyom.eşim söküp takabiliyor diye zorlanmıyorum.ama çok uzun zaman temiz kalıyorlar.

Back
X