Benim karmakarışık evim :)))))(Resimleriyle)

nihalcan

kr@liçe75
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
330
3
96
Erzurum
$Fotoğraf-0026.webp$Fotoğraf-0027.webp$Fotoğraf-0028.webp$Fotoğraf-0030.webp$Fotoğraf-0036.webp$Fotoğraf-0039.webp$Görüntü0354.webp$Görüntü0355.webp$Görüntü0356.webp$Görüntü0357.webp$Görüntü0359.webp$Görüntü0360.webp$Görüntü0362.webp$Görüntü0365.webp$Görüntü0366.webp$Görüntü0368.webp$Görüntü0369.webp$Görüntü0370.webp$Fotoğraf-0037.webp$Görüntü0363.webp$Görüntü0365.webp

arkadaşlar evimden birkaç görüntü çektim.kararsızım değişiklikler yapmak istiyorum.bana yorum yaparak fikir verebilirmisiniz:)))tşk:21:

Gule gule oturun canim cok sirin eviniz.

Kirmizi koltuklarin bulundugu odanin enerjisi cok yuksek. Orda bol bol dua edin :)

evin güzel de ben bişey sormak istiyorum mutfakta ocağın mutfak dolabına sıfır kullanımı zor olmuyor mu ?

Sen kullandığın için bilirsin canım. Ankastre setin kullanışlı mı? ayrıca bende davlumbazımı bu şekilde aldım Boschtan değiştirme şansım var daha mağazada şekil olarak üstü düz olsa bişeyler koyulabilir diye düşündüm sonradan değiştirmedim de kararsız kaldım. Bu şekilde aldığın için hiç keşke dedin mi? memnun musun öneriyo musun? :44:Eki Görüntüle 379194

hepinize tşk ederim. ocağın hemen yanında dolap olması evet sıkıntı yemek yaparken sanki sıkışıyor gibi oluyordum önceleri ama şimdi alıştım her yemekten sonra yan dolabı silme dışında:)))
davlumbaz ve fırın evi alırken mütait tarafından takılmıstı benim değiştirme şansım olmadı yeni sıfır daireydi zaten biraz kullanalım sonra bakarız dedi eşim ama davlumbazımdan memnun kaldım.kullanışlı yani üstüne bişey koyamıyorsun ama bende çok ihtiyaç duymadım. ama sen ustünüde kullanmak istersen düz olan modeli tercih et tabi .gönlüne göre olur en azından .

Genel olarak güzel yalnızca mavili halıların pek uymamış. Değişiklik yapmak istiyorum demişsin bence daha modern tarzda yenileyebilirsin.

halı ve yolluklarınızın dışında eşyalarınız hoş bence
onları mobilyalarınıza uygun daha şık ve modern yeni modellerle değiştirebilirseniz
evinizin komple havası değişir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Cevabın için çok teşekkür ederim. Ayrıca değişiklik yapmak istiyosan mutfağın avizesini değiştirebilirsin canım bi de arkadaşın dediği gibi mavi halılarını değiştirebilirsin odaya daha uyumlu hoş bi halı odanın havasını değiştircektir eminim.

arkadaşlar evimden birkaç görüntü çektim.kararsızım değişiklikler yapmak istiyorum.bana yorum yaparak fikir verebilirmisiniz:)))tşk:21:

canim evin guzel ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

bence salondaki lacivertli halilari degistirmelisin o pek uymuyor onun yerine o kirmizi koltuklarin halisi var ya onun gibi halilardan almalisin...:26:

Eviniz çok hoş.Huzurla oturun İnşallah.

Bende diğer arkadaşlar gibi salon halılarınızı değiştirmenizi öneririm:34:

Arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim. salona tek renkmi yoksa siyap beyaz karışıkmı halı olmalı

eviniz çok güzel halılar ve tv dışında herşy hoş düzenli.üniteye bi lcd güzel gider

neresi karşık kız mis gibi ferah ev kocaman koş babam koş:9: bu arada o nasırlı saksımı vazomu yerde duran onu kaça kaldın..bir ara alıcaktım ondan ben iyimi kırılmaz etmez demir..digerleri kırılıyor:(

tşk ederim karışık derken eşyalarım birbiriyle uyumlu değil o anlamda demiştim :)
koridordaki çiceğin olduğu saksıyı diyon galiba onu çicemiz var oradan almıştım.ben genelde cam eşyalardan uzak duruyom şimdilik tabi. iki yaramaz oğlum var çarpıp kırarlar diye bende böyle dayanıklı şeyler almaya çalışıyom:) tam emin deilim ama 25 felandı o zamanlar(3 yıl oldu alalı):))

eviniz güzel ama salınun halıları düz açık renk olsa çok daha güzel olur ,
aslında lacivert halılarınız güzel değişik ama mobilyalara uymamamış güle güle oturun sağlıkla..

Back
X