Gelinlik Modelleri benım için çokkk önemlı

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
merhaba kızlar dün gelınlığımı aldım ve inannın çok çok beğendım ve modacı bayan ve nişanlım gelınlığe ısrarla kırık beyaz dedıler bense bu gelınlık krem dedım .her ikisi spotlardan öyle falan dedı eve geldık baktım bana göre krem gelınlık .sizden riica etsem bana krem ve kırık beyaz gelşınlık modellerı yüklermısınız ayırt etmem acısından acıl olarak gleınlıkcıme bıldırmem gerekıyorda lütfen acıl cevap beklıyorum.

Akandeniz, o gelinlilik krem rengi değil. Şampanya renginde bir gelinlik. Gelinlik kumaşlarında krem renk bunun kadar renkli bir kumaş değildir. Bildiğin beyazdır, yanına çiğ bir beyaz koymazsan. Pronovias'ın gelinliklerinin %95'i krem rengidir mesela.

Böyle fotoğraf paylaşarak anlatması da biraz zor aslında.

Ben yine de şansımı deneyeyim:

Kırık beyaz bir gelinlik:

Krem olduğu biraz belli krem bir gelinlik:

çpk teşekkür ederım ve benım gelınlığım kesınlıkle krem ve gelınlıkcım hala kırık beyaz dıyor olayın ilginç tarafı o herneyse getır istediğin kumaştan yenısını hazırlayalım dedıler en azından için rahatladı

merhaba aynı sorun bende de oldu :))) görümcemle gitmiştik provaya Allah'tan ilk provamdı ben ne bileyim kırık beyaz olsun dedim bi gittim yahuu bu beyaz dedim hayır kırık beyaz ben sana krem güzel olur demiştim dedi iyi ki onu da dikmiş ve giydim gerçekten de kendini gösteren krem rengi oldu ama bu ilk resimdeki gibi koyu bi krem değil alt resimdeki gibi benim gelinliğimde kırık beyazın kremle ilgisi yok bence sen kremi seç çünkü senin dediğinde krem kırık beyaz değil
meğersem biz kremi kırık beyaz sanıyormuşuz

benım gelınlık krem ve gercekten çok güzel ama ben gelınlığımı tam beyaz olmasada kırık beyaz olsun istiyorum sankı gelınlık denılence bu renk gelıyor aklıma bılmıyorum canım ya sabahtan berı sıtresten olucem ne yapıcam ne edıcem dıye kahroldum resmen :) ama benımkı bıldıgın krem yanı o kesın :)

Beyaz gelinlik resimlerde ışık saçıyor resmen, model falan görünmüyor. Kırık beyaz beyaz gibi duruyor ama fosforlu değil o kadar. Krem rengi iki sezondur moda. Danteli ve güpürleri daha çok gösteriyor.

Benim gelinliğim kremdi canım bu krem.. gelinlikteki kremler koyu durmuyor gerçekten.. Benim gelinlikçim modelimin kremde daha güzel durduğunu söylemişti..
Bazı modeller ve kumaşlar kremde daha güzel duruyor cidden...

Tül haricindeki hiçbir kumaşa kırık beyaz ve beyazı yakıştırmıyorum ben şahsen. Özellikle tok kumaşlar yani saten, tafta, şantuk benzerleri mutlaka krem seçilmeli. Aksi halde çok çiğ duruyor...

yeni çıkan şu krem rengi gelinliklere bende bayılıyorummmmm muhteşem modeller var özellikle straplez ve krem rengi gelinlik modelleri harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…