Rüya Yorumları benim için çok önemli lütfen bakar mısınız?

toranj

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.167
1.609
Kısa aralıklarla bilinçaltımla ilgisi olmadığına emin olduğum mesaj içerebileceğini düşündüğüm 3 rüya gördüm:
1.)ilk rüyam sapsarı bugday tarlalarının arasından ince bir yoldan sıcak bir havada yürüyorum ve bu yol çook güzel bir kapıda bitiyor.. kapı rengarenç çiçeklerle süslü sonra heryer yemyeşil ve çiçeklerle doluyor.

2.)ikinci rüyamdaysa kendimi hamile gördüm (bekarım). Karnımı,hastaneyi herşeyi gördüm. Hafif hafif sancılarım oluyordu sonra babam geldi hastahaneye beni tebrik etti elimi sıktı ve öptü.sonra ben hastanede olmama rağmen kendi kendime ama inanılmaz rahat doğum yaptım , oğlum oldu,sonra hemşirelere etraftakilere filan oğlumu gösteriyordum.

3.)son rüyamdaysa yanımda çocukluk arkadaşım vardı yüksekçe bir yerdeydik. O yerde kar yağıyordu ama hava insanı terletecek kadar sıcaktı.arkadaşıma o an olduğumuz yerin kötü olduğundan bahsediyordum o yksek yerden karşı taragı gösteriyordum oraya gideceğim diye. Karşı taraftaysa kar vardı yine ama kargaşa yoktu, evler kardan yapılmıştı çok düzenli ve huzur vericiydi.arkadaşıma oraya gideceğim diyordum

Arkadaşalar fikir yürütebilecek olan varsa çok sevinirim .şimdiden teşekkürler:)

Bu kadar uzun metrajlı rüyaları yorumlamak zordur .senın için hangısı mühım bişey aksettırıyorsa her daım o rüyanı yaz öyle her gördügünü degıl canım benım.

Her rüya zaten bılınc altı dıye bısey degıldır.ıkınıcın rüyan:istedıgın neyse gerceklesıcek inşallah hemde cok rahat senın zor gibi gördüklerının arkasında cok kolaylıklar var bıraz cesaret lazım.zamanı gelınce o cesaretın de olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…