canım bizim ev daha büyük sizinkinden ve aynı şehirdeyiz 200 liradan çok gelmedi hiç, peteklerinizin içindeki suyu değiştirmeniz gerektiğini biliyormusunuz? bir doğalgaz ustası yapar siz bilmiyorsanız, içinden simsiyah bir su çıkıyor o peteklerin, ısıtmıyormus o su kirlenince sene de bir muhakkak değiştirmek gerekmiş doğalgaz kullanan herkes yapsın, çok önemli bir nokta, kirli su geç ısınıyor ve iyi ısıtmıyor tabiki de, onun dışında peteklerinizin musluklarını ayarlayın max. değil daha kısık olsun böylece aniden ateş gibi olup terletmeyecek sizi de, kombinin ayarı orta derece yada düşükte kalsın en üst dereceye istanbulda pek ihtiyacınız olmaz bence, ama dediğim gibi peteklerin musluklarını (üsttekileri) mutlaka kısın kapatmayın sakın yoksa ısıtmaz peteği kapatmış olursunuz, çok odası olanlar ve kullanmayanlar o peteği kapatabilirler, peteklerin önünde eşya varsa verimli bir ısınma olmaz, üstündede birşey olmamalı perdeleri falan arkasına doğru atın peteklerin, duvarı değil evi ısıtması açısından önemli. bir de ben gece mutlaka kapatırım hem güvenlik açısından hem de üstümüze battaniye yorgan alıyoruz birde kombi açıksa terletiyor ve hasta ediyor, sonucta camlarda kapalı sabaha kadar sıcak kalıyor ev, akşama kadar ben okulda eşim işte olduğundan ben gelince açıyorum tekrar kombiyi, tatildeyken ben 200 gelmişti sabah da evde olduğumdan ama geceleri hep kapatırım, zaten ev ısınıyor sonrasında terlemeye başlarım ben. pencerelerinizin yalıtımı iyi olmalı mutlaka, yerlerin de parke olması ısınmanızı kolaylaştıracaktır.