Benim için bir dua edermisiniz

Allah yolunuzu açık etsin...
haklıysanız zaten hak yolunu bulur canım, üzülme !!

:asigim:a.s.
bacım senin çizelgeyi çok beğendim nasıl yapıldığını anlatabilirmisin bana mümkünse...

canım bu siteye giriyorsun

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others

hem alt filtreden hem üst filtreden kids i seçip istediğin takvime ordan istediğin resmi seçip ekliyorsun alt kısında da time yazan yerden doğum tarihini seçiyorsun rekli kutuların olduğu yerden after tarih girdiğin yerin yanındaki week kutusunu işaretleme ama altta create yazan yeri tıklayınca sana linki veriyor kopyalayıp kontrol paneline yapıştırıyorsun çizelge yerine işte

Son düzenleme:
canım allah yardımcınız olsun inşallah alırsınız davayı dua da ettim allah kabul etsin inşallah

inşAllah hakkınız olanı alırsınız canım..
Allah yardım etsin...:teselli:

ne işi bu canım

canım eşimin çay fabrikası var rizede çay üretiyoruz üreticiden toplayıp işleniyor ve büyük marketlere satılıyor 1 yıl önce ortak olduğumuz bir firma vardı onun aracılığı ile satış yapıyorduk çok büyük zincir bir markete biz malı verdik ama onlar parayı vadesinde vermedi yüklü üretim yapılıyor türkiye çapında şubelere dağıtılıyordu 2 yıl muntazam devam etti alacak verecek olayları ama son 1 yıl önce 6 aylık ödemeyi alamadık adam firmayı durdurdu ama ödemelerimizi yapmadı erteledi salladı salladı mahkemelik durumuna düştük en sonunda ve hala çözülemedi işte iflasa sürükleyebilir bizi anlayacağın ve bizimle beraber köylüde çalışanlarımızda zor durumda kalıyor bu durumda zincirleme gidiyor yanii biz üretim yerlerimizden birini sattık bir kısım ödememizi yapabilmek rahatlayabilmek adına ama diğer bölümüde elden çıkarırsak işler hepten bozulacak zaten fabrika kirada sadece 15 yıllığına sözleşme yapılmış ama bu durumda onuda devretmek zorunda kalırsak kötü yanii

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun dualarınız için tekrar teşekkür ederim hepinize tek tekk

Allah yardımcınız olsun inşallah....

Hakkınızı tez zamanda almayı nasip etsin inşallah...

sağolun arkadaşlarr şimdi eşim aradı davadan çıkmış 6.aya atmışlar karşı taraf olur olmaz yere itira edip duruyor uzatmak için tabii hakimde itirazının kanıtını istiyor tabii öle bişii yokk bide şahit getircez vss demiş ne alakaysa artık işte faturalar irsaliyeler var mal teslim edilmiş onlarda satmış prayı almış bize ödeme yapılmamış bunun aksinide idda edemezler bu imkansız çünkii ama laf ola beri gele hakimde davanın seyri ile ne alakası olacak demiş fayda edecek bişii görmüyorum falan demiş ama madem öle itiraz evraklarınla 10 gün içinde teslim et bize sonraki davada görüşülür eğer bir konu varsa demiş bitirmiş duruşmayı 6.ayda son olacak dava galiba hayırlısıyla inşallah bu kabus bitecek umarım hepinizden allah razı olsun

Canım yaa zor ısler... magdur olan ıscılere de yazık...
sıze de tabıkı.. ınsallah cozume kavusur herkes ıcın hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…