papatyam rabbim herşeyi istediğiniz gibi ve hakkınızda hayırlı kılsın... helal mala kimse bişey yapamaz döner dolaşır kiminse onu bulur içini ferah tut sende şöyle dua et ( rabbim bu meseleyi sana havale ediyorum, bizim hakkımızda hayırlı kıl) de. allah kendisine bırakılan işlerde masumları asla madur etmez.:Saruboceq:
Hayırlısıyla guzel bır sonuc alırsınız ınsallah canım duam sızınle..
allahım yardımcınız olsun senin ve bütün dardaa kalanların yardımına koşsun inşallah tez vakittee feraha kavuşursuın inşalahhh canımmm..
gönlünü hep temiz tut iyi düşün iyi olsun inşallahhhhh topiğe gel ve nolduğunu yaz sonra bize merak ettirme melek anneleiyiz biz
MERHABA KIZLARR BUGÜN ÇOK ÖNEMLİ BİR ALACAK DAVAMIZ VARKENDİNİ BİLMEZİN BİRİ TİCARİ ALACAĞIMIZIN ÜZERİNE YATMAYA ÇALIŞIYOR YÜKLÜDE BİR MEBLAĞĞ HERŞEY FATURA İLE MAKBUZLARLA SABİT AMA BU TÜR DAVALAR UZUN SÜRÜYOR BİRAZ HALİYLEDE HEM BEN HEMDE BENİM BORÇLU OLDUĞUM ÜRETİCİ KÖYLÜ ZARAR GÖRÜYOR BUNDAN O NEDENLE BUGÜN GÖRÜLECEK DAVANIN HAYIRLISIYLA LEHİMİZE SONUÇLANMASI İÇİN DUA EDİYORUM SİZDENDE 1 DUA RİCA EDİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BİR FATİHA YETERR ALLAH OKUYANDAN DA OKUMAYANDANDA RAZI OLSUNa.s.
gelirim canım sağoll
:asigim:a.s.
bacım senin çizelgeyi çok beğendim nasıl yapıldığını anlatabilirmisin bana mümkünse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?