Benim için bir dua edermisiniz

saol canım hep dua ediyorum hkkımızda hayırlısı olsun rabbim bizi mağdur etme iyi insanlarla karşılaştır diye ama böyle bir sınavdan da geçecekmişiz işte ben bi şekilde yine idare ediyorum maddi açıdan ama benle beraber köylüler var eşim çay işi yapıyor üretici köylüden aldığı ürünü işleyip satıyor ama bu nankör adam mahvetti bizle beraber köylüyüde diğer birkaç firmayıda köylü ne yapsın senede 3 defa çay alıyor onla geçiniyor yemesini içmesini oda gelmezse mahvoluyor napıcaz bilmiyorum yani gün gelecek bende çok sıkışacağım diye korkuyorum ALLAHIN İZNİ İLE BU DAVADAN YÜZÜMÜZÜN AKI İLE ÇIKACAĞIZ VE ALACAĞIMIZI ALACAĞIZ İNŞALLAH

Allah yardımcınız olsun, Rabbim tüm sıkıntıda olanları feraha çıkartsın inşallah......

gelirim canım sağoll

Allah yardımcınız olsun bacım... hayırlısını nasip etsin inşallah...

canım allah yardımcınız olsun.rabbim her zaman haklının yanındadır korkma:Saruboceq:

allah gönlünüze göreversin hayırlısını nasipetsin canım okudum duanı.amin:Saruboceq:

canım okudum bile.umarım herşey yolunda gider senin için
dularımız seninle canım:Saruboceq:

canımmm inşşşşşş olurrrrrr ve alırsınız bizide haberdar et olurmuuu ama buradan değil bajımm en erken topiğinden okiş mucx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…