Benim için bir dua edermisiniz

PAPATYAM

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.550
14.899
823
İstanbul
MERHABA KIZLARR BUGÜN ÇOK ÖNEMLı BıR ALACAK DAVAMIZ VAR KENDıNı BıLMEZıN BıRı TıCARı ALACAĞIMIZIN ÜZERıNE YATMAYA ÇALIŞIYOR YÜKLÜDE BıR MEBLAĞĞ HERŞEY FATURA ıLE MAKBUZLARLA SABıT AMA BU TÜR DAVALAR UZUN SÜRÜYOR BıRAZ HALıYLEDE HEM BEN HEMDE BENıM BORÇLU OLDUĞUM ÜRETıCı KÖYLÜ ZARAR GÖRÜYOR BUNDAN O NEDENLE BUGÜN GÖRÜLECEK DAVANIN HAYIRLISIYLA LEHıMıZE SONUÇLANMASI ıÇıN DUA EDıYORUM SıZDENDE 1 DUA RıCA EDıYORUM ALLAH RIZASI ıÇıN BıR FATıHA YETERR ALLAH OKUYANDAN DA OKUMAYANDANDA RAZI OLSUNa.s.

haklıysanız inşallah leyhinize sonuçlanır canım...Allah yardımcınız olsun... zordur herhalde mahkemelerde uğraşmak...

canım benim inşallah işiniz rast gider,allah yolunuzu acık etsin,duanı okudum bile.kabul olur dilerim.:Saruboceq:

Allah razı olsun arkadaŞlar kendımde dua edıyorum ama bılırsınız baŞkalarından allah rızası ıÇın alınan dua kabul olurmuŞŞ o nedenle sızı zahmete soktum Çok teŞekkÜrler

canım Allah yardımcınız olsun, okudum canım, kolaylıkla halledersiniz inşallah işinizi.

ALLAH yar ve yardimciniz olsun canim , adalet mutlaka yerini bulur , insanoglu hakki vermezsse ALLAH verir ...

papatyam rabbim herşeyi istediğiniz gibi ve hakkınızda hayırlı kılsın... helal mala kimse bişey yapamaz döner dolaşır kiminse onu bulur içini ferah tut sende şöyle dua et ( rabbim bu meseleyi sana havale ediyorum, bizim hakkımızda hayırlı kıl) de. allah kendisine bırakılan işlerde masumları asla madur etmez.:Saruboceq:

allahım yardımcınız olsun senin ve bütün dardaa kalanların yardımına koşsun inşallah tez vakittee feraha kavuşursuın inşalahhh canımmm..
gönlünü hep temiz tut iyi düşün iyi olsun inşallahhhhh topiğe gel ve nolduğunu yaz sonra bize merak ettirme melek anneleiyiz biz

hakkınızda hayırlısı olsun canım
sizin hakkınız ise zaten lehinize sonuçlanıcaktır Allahın izniyle
Allahım yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…