Benim için bir dert :(

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Selamlar.
Hanımlar bu postu belki konusuna göre açmam gerekiyordu ama en uygun yer burası benim için.
Sorun şu ki: bıyık bölgemde kararmadan var yani iz oluştu orda ve ne yaptıysam gitmiyor. Çevremde herkes güzel olduğumu söyler.
Hatta geçen hafta kuaföre gittim ne güzel kızsın sen gözlerin kaşların çok güzel ama bıyık bölgedeki iz güzelliğini gölgede bırakmış dedi.
Zaten sürekli aklım orda nasıl geçirebilirim diye düşünüyorum bir de üstüne bu hiç olmadı.
Benim kıllar biraz inatçı ve batık oluşuyor. Beyaz tenliyim kıllar siyah olunca çok belli oluyor bende bıyık bölgeme cımbız kullana kullana kötü bir hal aldı işte.
Sizce dermatolog ile mi başlayayım yoksa direk epilaayona mı gideyim.
Yeter ki geçsin ve eski özgüvenimi kazanayım kapatıcı da fayda etmiyor çünkü. Şimdi size bu kız ne anlatıyor bu da dert mi gibi gelebilir ama yaşayan bilir diyorum
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Cimbiz yapar tabiki kullanmasaydin keske.bu koltuk alti kararmalari için kremler oluyor sanirim ondan kullanabilirsin biyik bolgene

Kuaförün densizliğine pes doğrusu. Bence direkt dermatoloğa gidin, belki bir merhemle falan geçebilecek bir şeydir, doktor sizi yönlendirir zaten sonrasında, geçmiş olsun.

Cımbız kullanılmaz oralara, böyle iz de yapar, çoğaltır da. Bir cildiye uzmanı görse iyi olur, geçmiş olsun.

Hemen lazere git halamdada jilet kullanilmis gibi iz vardi batiklari cikaran lazer oldu simdi duzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…