- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
-
- Konu Sahibi seydaemrah
Çok tesekkür ederim:) çok sağolun :) döşemek büyük zevk gerçektenben ev resimlerine bakmaya bayılıyorum ya, çoğu ev de ınsanın içini ısıtıyor
eviniz de aynı şekilde içimi ısıttı. halısından bar koltuğuna kadar çok hoş eşyalar :) gördükçe insan ev döşemek istiyor :) güle güle oturun
Çok çok tesekkür ederim :)çok güzel ve harika tonlamalar yapmışsınız sağlık ve huzurla oturun inşallah
Tesekkür ederim. Eminim eviniz çook güzeldir. Miniğiniz var gördüğüm kadarıyla o yeter onlar olunca herşey heryer cennet.. :)bayildimm resmen nasıl zevkli nasıl sıcakkk keşke benimde böyle bir gözüm olsamutlulukla oturun
Ayyyy çabucak dogsalarda evlerimiz neselense güzel kokuları heryere yayilsaTesekkür ederim. Eminim eviniz çook güzeldir. Miniğiniz var gördüğüm kadarıyla o yeter onlar olunca herşey heryer cennet.. :)
Insallah. Gün sayıyorum öğrendiğimden beriAyyyy çabucak dogsalarda evlerimiz neselense güzel kokuları heryere yayilsa
Çok tesekkür ederim. AminnnnCok begendim cok güzel olmus bebeginizi saglıkla kucagınıza almanız dileğiyle....
Tesekkürleer :):)Olmuş da olmuş..
:) çok tesekkür ederim :) amin :)yatak odanız bizim salon kadarher şey çok güzel mutlulukla oturun.
Cok tesekkur ederim :)Çok güzel huzurla sağlıkla oturun
Bayıldım,huzurlu güzel bir ev güle güle oturun. Tv nin olduğu duvarı nerden yaptırdınız,doğal taş yaptıracağız bizde yakın zamanda. Yaklaşık maliyeti nedir?Kızlar yorumları merak ettiğim için koymak istedim. 1 senelik evliyim. Kısmetse oğlumuzu bekliyoruz...
Tesekkür ederim. Komple nişleriyle beraber 1.500ün biraz üzerinde mal oldu. Doğal taşı seramikçiden aldık. Usta yapıştırdı. :)Bayıldım,huzurlu güzel bir ev güle güle oturun. Tv nin olduğu duvarı nerden yaptırdınız,doğal taş yaptıracağız bizde yakın zamanda. Yaklaşık maliyeti nedir?
Çok tesekkür ederim insallah :)çok güzel çok beğendim evinizi gayet iç açıcı duruyor renkler çok uyumlu :) huzurla mutlu bir şekilde oturun inşallah