Muhtemelen doğum kontrol hapı yok etmiş. Çok şaşırdım.Pko için ilaç veya başka bişey kullandınızmı acaba
Amin inşallahUzulme hersheyin bir zamani vardir Allah tez vakitte mucizeni gonderir inshAllah
Neden sürekli kimyasal gebelik yaşıyomuşsun pekii dr a sordun mu?
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.
peki kan pıhtılaşması da buna neden olabiliyormuş. Onla ilgili bişi söylemediler mi? Ben de kimyasal geçirdim bu ay. Tekrar ederse doktora gidicem. en yoğun neden pıhtılaşma diyorlar da.. tekrarlayanlar içinDoktorların bile cevabını bilmediği bir soruymuş bu. Normal bi düşük olsa araştırıp bulabiliyorlarmış ama benim gibilerde net birşey soyleyemiyorlar malesef. Babadan gelen hücreler başka olduğu için vücudum bunu tehtit olarak görüp attığı için, sağlıksız bi gebelik olduğu için vs vs. O yüzden rahim filmi ve sperm testi istedi .Onlar temiz çıkarsa gen testimiz yapılacakmış. Ama hiç bi sorun gözükmediği halde de bunu yaşıyor olabilirmişim. Net bi cevap yok yani :/
En az 3 kimyasal olmadan bakmıyor çoğu doktor. ama gerçekten insanı yıpratır yani. pıhtılaşma için saraçoğlunun limon kürü var ben onu da deniycem. pıhtılaşma olmasa bile limon suyu zararı olmaz diye düşünüyorum ama. normalde de ya bebe aspirini ya da ilaç veriyolar zatenBenzer sorunlar bende de var. İki kez sağlıkız gebelik yaşadım. İlki dış gebelikti ikincisi kimyasala benziyor dediler. Ama iş araştırmaya gelince gerek yok diyorlar 3. Ye dene bu kez olacak diyip geçiyorlar. Napıcam bilemiyorum. Bende pıhtılaşma baktırmak istiyorum en azından.
Siz ne yaptınoz sonuçlarınız çıktı mı?
En az 3 kimyasal olmadan bakmıyor çoğu doktor. ama gerçekten insanı yıpratır yani. pıhtılaşma için saraçoğlunun limon kürü var ben onu da deniycem. pıhtılaşma olmasa bile limon suyu zararı olmaz diye düşünüyorum ama. normalde de ya bebe aspirini ya da ilaç veriyolar zaten
peki kan pıhtılaşması da buna neden olabiliyormuş. Onla ilgili bişi söylemediler mi? Ben de kimyasal geçirdim bu ay. Tekrar ederse doktora gidicem. en yoğun neden pıhtılaşma diyorlar da.. tekrarlayanlar için
yani şimdi kimyasal olduktan sonra nedenini bulamazlar. Özele gidersek daha net araştırma yapılır sonuçta tahlil istesen parayla.. ama devlet masraf olmasın diye yapmıyor.Kan pihtilasmasiyla alakası olabilirmiş ama net birşey söylemiyorlar. Baktiricam ona. Gerçi 2.kimyasalda cor...n içmiştim ama o da işe yaramadı.
aynı şekilde ama kimyasal olmadan benim komşumda yaşıyor. hamile kalıyor 6.haftaya geliyor tam kalbinin sesini duyacakları wakitte düşükle sonuçlanıyor 6 7 defa aynı şeyi yaşadı. Genetiklerine bakılmış bi sorun yok neden oldugunu bulamıyor doktorlar rabbim kimseye yaşatmasn dermansız dert wermesin, rabbim şu mübarek ayların hürmetine isteyen herkesee saglıklı hayırlı evlatlar nasip versinnn..Doktorların bile cevabını bilmediği bir soruymuş bu. Normal bi düşük olsa araştırıp bulabiliyorlarmış ama benim gibilerde net birşey soyleyemiyorlar malesef. Babadan gelen hücreler başka olduğu için vücudum bunu tehtit olarak görüp attığı için, sağlıksız bi gebelik olduğu için vs vs. O yüzden rahim filmi ve sperm testi istedi .Onlar temiz çıkarsa gen testimiz yapılacakmış. Ama hiç bi sorun gözükmediği halde de bunu yaşıyor olabilirmişim. Net bi cevap yok yani :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?