benim hayatimda basketbol diyebilirim..NBA beko ve sampiyonalari almanya 2.ligini fln takip eder yakin maclara giderim:) olsun top yuvarlak sizinkiler ayakla vuruyor bizimkiler elle sürüyor
benim hayatimda basketbol diyebilirim..NBA beko ve sampiyonalari almanya 2.ligini fln takip eder yakin maclara giderim:) olsun top yuvarlak sizinkiler ayakla vuruyor bizimkiler elle sürüyor
futbolu sadece erkeklere ait gören zihniyetleri sevmem. futbolun cinsiyeti yok . Galatasarayımın bir maçını bişeyle değişmem ben. bunu bilen canım eşim bana evlilik teklifi ederken Galatasarayımın kombinesini hediye etmişti sağolsun çok tembihlemiştim pırlanta almaya kalkma kafanda paralarım diye canım eşim benim özetle futbol herşey demektir,en büyük tutkulardan biridir aynı zamanda
[h=3]Portuguese Liga La Liga Seria Premier Lig Şampiyonlar Ligi Avrupa Liglerinin Her birini Takip Ederim Ptt 1. Lig takip ederim severim Basket bol Hent bol Yüzme Kayak Boks
Hepsini izlerim Zevk Alırım. Barcelona Düşmanıyımdır... Real Madrid Şehitlerimiz İçin saygı duruşunda Dururken barça lılar ermeni bayrak astı. Deportivo yu Severim Her Maçın Öncesinde Türk Bayrağı açarlar...[/h]
arabamin bile arkasinda besiktas önünde CARSI yaziyor...ama genelde tüm maclarida takip etmeye calisirim. Yalniz kizlar sizdede oluyormu bilmiyorum ama ben gayet giyimiyle kusamiyla konusmasiyla tavirlariyla hanim hanimcik dururum ama is futbola veya mac izlemeye geldimi tutmayin beni