benim hayatım futbol diyenler:)

Bu kadar ruhsuz oynanabilirdi artık ( Çok üzgünüm nasıl böyle yenildik. Oyuncuların bazıları bi sonraki maçta oynamamak için bilerek sarı kart gördüler yazıklar olsun. Bize bunu yapmaya ne hakları var. Zaten 2010'a gidememiştik. Bunadamı gidemeyeceğiz. Zaten 2008 deki futbolcular ve ruh şuan olsa birşekilde geçerdik deplasmanda ama çoğunda ufacık istek yoktu

Fenerbahçeliyim ama Emre Belezoğlu ve Volkan kadar antipatik insanlar tanımıyorum

Bjk'liyim fakat Emre B. Allah için yakışıklı adam. Fakat Volkan'la dönüp tribünlere küfür etmesi .... Birşey diyemiyorum artık.

Ee kızlar hadi biraz futbol konuşalım o takımı tutuyorum demeyle olmuyor biz kadınlar erkeklerden daha iyi biliyoruz futbolu

Beşiktaşıma büyük ihtimalle saha kapama cezası gelecek
Ama bunu fırsata çevirip bayanlar olarak stadı doldurmalıyız,takipte kalın

E kızlar sizce Şampiyonlar Ligi'nin yarı finalinde hangi 4 takım yer alır?

Tahminimce şu 10 Takım içerisinden tahminler yürütülür.

Real Madrid
Barcelona
Manchester United
Milan
Arsenal
Bayern Münih
Lyon
İnter
Milan
Porto

Hadi kızlar fikirlerinizi bekliyorum. Varsa başkada yazın. Bide yarı final tahminlerinizi bekliyorum.

Boşver Elifi'im şampiyonlar ligini biz UEFA dayız dün de çok pis yendik
Onu kutlayalım

Bence Barca ve Real kesin olur ama Bayern Münih te olsun. Bayern'i çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…