benim hayatım futbol diyenler:)

Bu sezona iyi basladik bakalim hayirlisi
Benim kedimin adi da Persie bu arada, ismini RVPden aldi

Kızlar Euro 2012'yi kim kazanır?
Ben İspanya-Almanya-Hollanda üçlüsünü en az yarı finalde göreceğimizi düşünüyorum.
Ya siz?

Ben Euro 2012'yi Almanya'nın kazanacağını düşünüyorum. Aslında tabiki gönlümüz isterki Türkiye kazansın ama Türkiye bu futbolu oynadığı sürece bir yerlere ulaşmamız imkansız gibi geliyor.
Her neyse Euro 2008'i ve 2010 Dünya Kupası'nı kazanan İspanya artık yaşlı bir takım. Hala Almanya'nın biraz üstü olsalarda kupaya doymuş bir takım la Almanya gibi yaşı en büyük oyuncusu bile 27 olan ve kupaya aç bir takımın İspanya'yı zorlayacağını hatta yenebileceğini düşünüyorum.
Neyse kızlar harika bir turnuva bizi bekliyor. Güzel bir futbol izlememiz dileğiyle bir an önce yaz gelsin.

Kızlar Almaya - Türkiye maçını izlerken diyorsum ki bunlar futbol oynuyorsa biz ne oynuyoruz ? Almanya çok güçlü bir aday ama ben İspanya'nın kesinlikle final oynayacağını düşünüyorum ve kupayı kazanacağını.

Bende İspanya'nın final göreceğini düşünüyorum. Ama Almanya da İspanya'yı zorlar diye düşünüyorum: Çünkü İki turnuvadır kazanıyorular. Oyuncuların çoğu Barcelona'da kazanmadık kupa bırakmadılar
Yeter artık birazda başkaları kazansın diyorlardır belki

Son düzenleme:
Almanya-Türkiye maçını izlerken ayaklarım dizlerim titreyerek izledim. Özellikle milli maçlarda böyle oluyorum :26:
Ama çok sinir oldum bizimkilere yada Hiddink'e diyelim. Neden Sabri'yi oynatıyor hala anlamıyorum. Kızlar lütven Galatasaraylılar yanlış anlamasın.
Adamlar çok akıllı. Penaltı gölünün dışındaki iki goldede Alman kaleci Neuer oyunu kurdu. Al Neuer'i bizim orta sahaya koy. Sabri'den daha iyi oyun kurar.

Son düzenleme:

O Neuer de az değil.

Son düzenleme:
kızlar bu arada pes mi fifa mı sizce? yıllardır fifa oynarım bu hafta da gidip pes 12 alıcam bakalım bi kıyaslama yapıp detaylı yorumlarımı buraya yazarım:)

pes oynamadim fikrim yok ama fifa12yi hic begenmedim 11i oynuyordum 12 cikti kosa kosa cikisindan 2 gun once bir tanidiktan aldik 1-2 hafta oynayip kenara attik oyle duruyor simdi kenar susu olarak

Biri benden mi bahsediyor
Hasta bir Galatasaraylıyım , ne maçları izlemem biter ne de gitmem.
Erkek gibi olduğumu söyler cümle alem.
Hatta o kadar hastayım ki yenildiğimizde nefessiz kalana kadar ağladığımı bilirim.
Bir TÜRKLÜĞÜMLE birde GALATASARAYLILIĞIMLA gurur duyduğumu söylerim hep.
O kadar hastayım , sevgilim o kadar değildir.
Ama diğer takımlarında maçlarını izlemek zevk verir , yabancı türk farketmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Demek Hasta Galatasaraylısın

Üç sene önce Fransa ligi maçlarına takmıştım sürekli iddia oynuyorum ufaktan kazanıyorum ama 1 TL oynuyorum 3-4 maç oynuyorum. Birinde bütün maçlara oynayacağım dedim sezgilerimle başladım sonucları secmeye, 7 maç oynadım 1 TL'ye 500TL civarı alacaktım. Maçlar bitti beraberlikleri bile bilmişim ama tek bir maçla kaybetmiştim

Hırvatistan'ı geçeceğimizi düşünüyorum ama cuma günkü maçtan sonra daha çok belli olur.

Umarım geçeriz Hırvatistan'ı. Ama Almanya ve Azerbaycan maçındaki oyunu oynarsak işimizi zora sokarız. Umarım cuma günü yeneriz Hırvatistan'ı.

Son düzenleme:

Her şey çok belli artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…