kızlar var mı benim gibi futbol manyağı??? spor toto süper ligden, la ligaya, premier ligden, bundes ligaya Seria A dan aperturaya kadar her ligi takip etmek, sabah akşam ntvspor izlemek, gazetelerin sadece spor sayfalarını okumak sizin için de büyük zevkse bana katılın hep beraber futbol muhabbeti yapalım, kızların da futboldan ne kadar iyi anlayabileceğini cümle aleme gösterelim:))
Hyatım futbol benim. Sadece Ntv Sporu izliyorum. Sadece spor gazetelrini okuyorum.
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş
La Liga'da Real Madrid
Seria A'da İnter
Premier Ligue'de Chelsea
Bundesliga'da Bayern Münih
Futbol kadar güzel birşey varmıdır? Kızlar
Günüm kötü geçse akşam gelir bir futbol maçı izledimmi keyfim yerine gelir. Türkiye ligi biraz kalitesiz ama Avrupa Liglerini çok beğenirim. Bazılarını, mesela en çok İspanya Ligini severim seyir zevki yüksek. İngiltere Almanya İtalya'yıda izlerim. ve inanılmaz derecede keyif alırım. Eskiden spor sayfalarına hiç bakmadan sevdiğim dizi olduğunda onun yerine maç varsa delirip çılgına dönen ben şimdi bir futbol manyağıyım. Var mı böyle birşey. Harika tek kelimeyler müthiş. Hele Dünya Kupaları Şampiyonlar Ligi yokmu? Hayatta kaçırmam. Aşığım futbola aşığım
İyiki Futbol var
Az once Chelsea'yi kendi sahasinda yendik canimmm
Her ne kadar bu sene takim kaptanimiz dahil bir cok oyuncuyu kaybetmis olsak da
Menajerin defans eksiklerimizi tamamlamamasi sonucu gecen sezonu kotu gecirsek de
Yine kullerimizden dogduk!
ARSENAL
Olsun yensekte yenilsekte. Maçı izledim. Aslında bu biraz kötü oldu. Evinde 3 tane atıyorsan 3 puanı da almak gerekiyordu ama olmadı Yinede en büyük şampiyonluk adaylarından biriyiz.
Kutlarım sizi.Bu arada Van Persie'yi çok beğendim. Takımımda böyle oyuncular isterim.
CHELSEA
Evet canim olsun arada oluyor oyle herkese. Man United nasil yenildi kendi sahasinda 6-1 hem de. Bak beterin beteri var. Hem Man U gecen sezonun sampiyonu..
Van Persie gercekten iyi oyuncu. Ama Fabregas'i, Nasri'yi kaybedince elde avucta pek birsey kalmamisti. Van Persie haric. O da gidecek bizim takim bitecek diye aklim cikti gerci ama bahsini bile etmedi adam yerden goge kadar Gooner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?