benim hayatım futbol diyenler:)

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
1.992
1.032
333
kızlar var mı benim gibi futbol manyağı??? spor toto süper ligden, la ligaya, premier ligden, bundes ligaya Seria A dan aperturaya kadar her ligi takip etmek, sabah akşam ntvspor izlemek, gazetelerin sadece spor sayfalarını okumak sizin için de büyük zevkse bana katılın hep beraber futbol muhabbeti yapalım, kızların da futboldan ne kadar iyi anlayabileceğini cümle aleme gösterelim:))

ben galatasaraylıyım ama abim beşiktaşlı, beraber onla çok maça gidip tribün şovlarına katılmışlığım vardır:)) ben taraftar olmayı seviyorum, seyirci olmak bana göre deil:))

buyrun biri bana mı seslendi :82:

türkiye kesmez beni Galatasarylıyım ama süperlig de ki futbolu kaliteli bulmuyorum :51:
favorim la liga tabiki de bir de premier lig. bir de arada bundesliga ile sera a ya bakarım :74:
ayrıca okulda da futbol takımındayım :10:

Bende futbol meraklısı BEŞİKTAŞ aşığıyım! :69:
Tribünde olmak bana çok büyük mutluluk ve zevk veriyo! İNÖNÜ atmosferini az çok biliyorsunuzdur zaten. :66:

Benim hayatım BEŞİKTAŞ =) 11 yaşımdan beri tribündeyim futbolla yakından ilgileniyorum arasıra iddaa oynuyorum zevkine =) tek olmadııma sevindimmm :62:

Hay ağzınıza sağlık :) Forumda çok yeniyim futbolla ilgili bi bölüm var mı diye baktım bulamadım, konulara baktım göremedim. Tam bir fanatiğimdir, hatta holigan da diyebilirz :) En büyük hobim maç izlemektir, pazar günleri iddaa oynarız lig boyunca erkek arkadaşımla. Oh be artık kendimi yalnız hissetmiyorum. Sülalecek FENERBAHÇELİYİZDİR, her şeyden çok severim FENERBAHÇEMİ.

Ben de çok yeniyim forumda dün katıldım, önce renktaşlarım var mı diye baktım :)
Her ne kadar idda oynamasam da izlemeyi bende çok çok seviyorum yalnız değilsiniz :) bizim sülale de hep Fenerbahçelidir :)

kızlar var mı benim gibi futbol manyağı??? spor toto süper ligden, la ligaya, premier ligden, bundes ligaya Seria A dan aperturaya kadar her ligi takip etmek, sabah akşam ntvspor izlemek, gazetelerin sadece spor sayfalarını okumak sizin için de büyük zevkse bana katılın hep beraber futbol muhabbeti yapalım, kızların da futboldan ne kadar iyi anlayabileceğini cümle aleme gösterelim:))

Biz Bu Hızla Maça Gideriz KK Olarak:1::kkk::kkk:

bayadır uzaktan takip ediyodum topiğimi:) artık maçlar bize beleş olduğundan mütevellit tribünlerde yerimi almaya gidiyorum bu hafta:D :64:

Oooo ben bu başlığı görmemişim bugüne kadar, olmaz mı hayatım futbol diyen.. Benim hayatım FENERBAHÇEM. Fenerbahçe'nin gecen sene şampiyonluğundan sonra üretilen bardağından aldım. Geceleri o bardaktan su içmeden uyumuyorum. Çocukluğumda da oldukça fanatiktim, liseden sonra futbolla ilgim bir dönem azaldı ama gecen seneden beri, özellikle bu yaz olanlardan sonra hiç olmadığım kadar Fenerbahçeliyim.

Not: yedi sülalem Galatasaraylı:)

Ntvsporu izlemeye bayılıyorum, facete bizim taraftar sayfalarından çıkmıyorum. Kendimce uğurlarım var, mesela gecen sene şampiyonluğa kadar bizim maçları hep 70. dakikadan sonra radyodan dinledim;)

İtalya ligi de ilgimi çekiyor..

Kızlar ya bana bu yüzden hem okul hem iş hayatımda uzaylı muamelesi yapan çok oldu, burda yazdıklarınızı okumak güzel :))

Hyatım futbol benim. Sadece Ntv Sporu izliyorum. Sadece spor gazetelrini okuyorum.
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş
La Liga'da Real Madrid
Seria A'da İnter
Premier Ligue'de Chelsea
Bundesliga'da Bayern Münih :1:
Futbol kadar güzel birşey varmıdır? Kızlar :27:
Günüm kötü geçse akşam gelir bir futbol maçı izledimmi keyfim yerine gelir. Türkiye ligi biraz kalitesiz ama Avrupa Liglerini çok beğenirim. Bazılarını, mesela en çok İspanya Ligini severim seyir zevki yüksek. İngiltere Almanya İtalya'yıda izlerim. ve inanılmaz derecede keyif alırım. Eskiden spor sayfalarına hiç bakmadan sevdiğim dizi olduğunda onun yerine maç varsa delirip çılgına dönen ben şimdi bir futbol manyağıyım. Var mı böyle birşey. Harika tek kelimeyler müthiş. Hele Dünya Kupaları Şampiyonlar Ligi yokmu? Hayatta kaçırmam. Aşığım futbola aşığım :27::40::27::27:
İyiki Futbol var :8:

Hyatım futbol benim. Sadece Ntv Sporu izliyorum. Sadece spor gazetelrini okuyorum.
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş
La Liga'da Real Madrid
Seria A'da İnter
Premier Ligue'de Chelsea
Bundesliga'da Bayern Münih :1:
Futbol kadar güzel birşey varmıdır? Kızlar :27:
Günüm kötü geçse akşam gelir bir futbol maçı izledimmi keyfim yerine gelir. Türkiye ligi biraz kalitesiz ama Avrupa Liglerini çok beğenirim. Bazılarını, mesela en çok İspanya Ligini severim seyir zevki yüksek. İngiltere Almanya İtalya'yıda izlerim. ve inanılmaz derecede keyif alırım. Eskiden spor sayfalarına hiç bakmadan sevdiğim dizi olduğunda onun yerine maç varsa delirip çılgına dönen ben şimdi bir futbol manyağıyım. Var mı böyle birşey. Harika tek kelimeyler müthiş. Hele Dünya Kupaları Şampiyonlar Ligi yokmu? Hayatta kaçırmam. Aşığım futbola aşığım :27::40::27::27:
İyiki Futbol var :8:

Az once Chelsea'yi kendi sahasinda yendik canimmm :9:
Her ne kadar bu sene takim kaptanimiz dahil bir cok oyuncuyu kaybetmis olsak da
Menajerin defans eksiklerimizi tamamlamamasi sonucu gecen sezonu kotu gecirsek de
Yine kullerimizden dogduk!
ARSENAL :7:

Az once Chelsea'yi kendi sahasinda yendik canimmm :9:
Her ne kadar bu sene takim kaptanimiz dahil bir cok oyuncuyu kaybetmis olsak da
Menajerin defans eksiklerimizi tamamlamamasi sonucu gecen sezonu kotu gecirsek de
Yine kullerimizden dogduk!
ARSENAL :7:

Olsun yensekte yenilsekte. Maçı izledim. Aslında bu biraz kötü oldu. Evinde 3 tane atıyorsan 3 puanı da almak gerekiyordu ama olmadı Yinede en büyük şampiyonluk adaylarından biriyiz.
Kutlarım sizi. :46: Bu arada Van Persie'yi çok beğendim. Takımımda böyle oyuncular isterim.:27::27:

CHELSEA
:16:

Son düzenleme:
Olsun yensekte yenilsekte. Maçı izledim. Aslında bu biraz kötü oldu. Evinde 3 tane atıyorsan 3 puanı da almak gerekiyordu ama olmadı Yinede en büyük şampiyonluk adaylarından biriyiz.
Kutlarım sizi. :46: Bu arada Van Persie'yi çok beğendim. Takımımda böyle oyuncular isterim.:27::27:

CHELSEA

Evet canim olsun arada oluyor oyle herkese. Man United nasil yenildi kendi sahasinda 6-1 hem de. Bak beterin beteri var. Hem Man U gecen sezonun sampiyonu..
Van Persie gercekten iyi oyuncu. Ama Fabregas'i, Nasri'yi kaybedince elde avucta pek birsey kalmamisti. Van Persie haric. O da gidecek bizim takim bitecek diye aklim cikti gerci ama bahsini bile etmedi adam yerden goge kadar Gooner :D

Evet canim olsun arada oluyor oyle herkese. Man United nasil yenildi kendi sahasinda 6-1 hem de. Bak beterin beteri var. Hem Man U gecen sezonun sampiyonu..
Van Persie gercekten iyi oyuncu. Ama Fabregas'i, Nasri'yi kaybedince elde avucta pek birsey kalmamisti. Van Persie haric. O da gidecek bizim takim bitecek diye aklim cikti gerci ama bahsini bile etmedi adam yerden goge kadar Gooner :D

Arada böyle oluyor canım ama Manu'nun kendi evinde City'ye 6-1 gibi bir skorla yenilmesi şok edici bir sonuç. Hayır futbolu bilmezsem kendi evinde 6 yiyen birtakım 1 sene önce nasıl şampiyon olmuş derim. :33:
Bu arada Arsenal bu senede başarılı bir sezon geçirip kupa alamazsa Persie kaçar heralde:27:

Futbolu çok seviyorum. Ama futbolu oynayan futbolcuları daha bir ayrı seviyorum. :1::17::16::16::16:
Futbolcular kadar yakışıklı ve çekici erkekler varmı diye merak ediyorum:1::27:

Perşembe günkü beşiktaş-fenerbahçe maçını izlerken bazı anlarda kalbim yerinden çıkacakmış gibi güm güm nasıl attı. Henüz Fenerbahçemi kendi stadında izleme fırsatım olmadı ama bir gün olursa nasıl heyecana dayanırım bilmem..

Maçı izlerken beşiktaşlı bir bayan taraftar onların ikinci golünden sonra aynı benim gibi nasıl da heyecanlandı ama kalpten gidecek sandım..

Back