Tomris giritlioğlu,ünlü klasik eseri beyazcama uyarlayacak
MY FAİR LADY`de başrol Tuba`ya
Yerli `My fair lady`yi çekmek isteyen Tomris Giritlioğlu başrol için kızım gibi dediği Tuba Büyüküstüne teklif götürdü
Yaptığı hemen hemen bütün diziler en çok izlenen yapımlar arasında yer alan SİS Yapımın sahibi Tomris Giritlioğlu yeni yayın dönemi için 3 ayrı proje üzerinde çalışıyor.Hatırla Sevgili dizisinin 80 dönemi versiyonunu anlatan Uyan Sevgili yine Asi dizisi gibi Antakyada çekilecek olan Kül ve Ateşin yanı sıra Giritlioğlu ünlü klasik eser my fair lady `nin(Benim Güzel Meleğim) yerli versiyonunu çekmeyi planlıyor.Dizide Giritlioğlu Ihlamurlar Altında ve Asi dizilerinde oynattığı Benim kızım gibi dediği Tuba Büyüküstün`ü başrolde oynatmak istiyor
FİLİZ AKIN`A DA ROL TELİF ETTİ
Geçen hafta konuk olduğu türk sinemasının usta ismi Filiz Akının sohbet programına konuk olan ve dizi ile ilgili konuşan büyüküstün Giritlioğlunun teklifini değerlendirmeyi çok istediğini ancak 5 yıldır dizi setlerinde olduğu için çok yorgun olduğunu belirtti.Bu nedenle ünlü yapımcıdan tatil izni istediğini belirten Büyüküstün `Böylesine güzel bir klasik eserde oynamayı çok istiyorum.Bu rolü kaçırmakda istemiyorum ama çok yorgunum.Biraz dinlendikden sonra tomris hanımla projeyi yeniden konuşacağız`dedi.Filiz akında yerli My Fair Lady`yle ilgili olarak Giritlioğlunun kendisinede rol teklif ettiği ve projenin kendisinide çok heycanlandırdığını söyledi.Büyüküstün son dakikada vazgeçmesse My Fair Lady`de kaba saba bir çicekçiden tam bir hanımefendiye dönüşen genç ve güzel bir kadını canlandıracak.Bernard Shaw`ın 1912 tarihli oyunu pygmalion`dan uyarlanan eserinin sinema versiyonunda Audrey Hepburn başrol oynamışdı
KAYNAK:MİLLİYET TELEVİZYON EKİ
Iste bu diziyi izlerim hihoyyyt Kasımda baslayacakmıs duyduguma göre.
Tuba Büyüküstün'ün her projesini izledim bunuda kacırmam, Cansel Elcin'i de cok begenirim, onu dönem dizilerinden tanıyoruz (Kırık Kanatlar ve Hatırla Sevgili'de oynamıstı).
Bugün aldıgım en güzel haber :dance: