Gelinlik Ayakkabısı Benim güzel ayakkabılarım :)

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Sadelikten hoşlandığım için böyle bir model geçtim. Alırken kot pantolon vardı üzerimde. Kotla çok şık durdu. Düğünden sonrada kullanabileceğim bir ayakkabı. Çok içime sindi. :)

tam bie gelin ayakkabısı canım çok şık ben de bu tür modelleri beğenirim gelinlikte
güle güle kullanman dileğiyle opuyorumnanaktan

eet kot altındada çok şık durur ve her zaman giyilebilir iyi yapmışsın bence çok tatlı

Sadelikten hoşlandığım için böyle bir model geçtim. Alırken kot pantolon vardı üzerimde. Kotla çok şık durdu. Düğünden sonrada kullanabileceğim bir ayakkabı. Çok içime sindi. :)

canım iyi gunlerde kullan.benimkide senınkının aynısı sayılır topuk kısmı az farklı ama benımde böylehihoyyyt merak ettım canım kaça aldın kaydirigubbakcemile3

Benim gelinlik ayakkabımın modeline benziyor opuyorumnanaktan Gelinlik ayakkabısının rahat olması çok önemli çünkü tüm gün o koşturmaca içinde ayaklar rahat etmeli ee tabi oynarkende rahat olmalı dimi ama hem şık hem rahat bir model güle güle giy alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…