maşallah senin gözlerin de çok hoş. ama sana tavsiyem git bi optiğe lens almak istediğini söyle denetsinler sana öyle daha iyi anlarsn hangisi yakışıyorç burdan ne söylense de sen kndi gözlerinde deneyeceksn farklılıklar olablr kahve rengi gözde durduğu gbi sende durmayablr en iyisi git dene öyle karar ver.
Gözlerin gayet güzel lens kullanmana hiç gerek yk bence. Eger illa alıcaksanda sana tavsiyem koyu renk mavi almamalısın. güneste cok kötü görünecektikr.acık mavi lens daha güzel olablr. Tanıdgm kullandı senn gözlern gbi onunda güneste hiç hos durmuyor
çok teşekkür ederim canım bana yardımcı oldugun için peki bu lens gözü bozarmı ben ilk kez kullancam daaslında annem senin gözün zaten renkli daha ne istiyorsun diyorda işte bende mavi meraklısıyım
teşekkür ederim:)
annemde aynısını diyorda benimki heves işte 21 yasında olmama ragmen bir arada botoxa heveslendim allahtan 2 günlük bir düşünceydi:) ben açık mavi lens alıcamda markaları bilmiyorum hangisi iyi ne kadar oluyor lensler genelde
kaliteli olandan alıp düzgün bir şekilde kullanırsan sorun olmaz ama sürekli kullanmamanı tavsiye ederim sonuçta yapay birşey. annenin dediği gbi gözlerin renkli hevesini almak içn kullanmaktan birşey çıkmaz ama temiz kullan göz bu çok hassas sonuçta.
Cok pahalı bisey degil 2yıl önce kullanmstm bende 60a fln almstm o civarlarda. Dediğim gbi güneste cok kötü duruyor. Memnun kalmadm yırtıldı zaten :) en fazla 1ay kullanrsn diye düsünüyorum. O zamanlar adam bana 7saatten fazla tutman tehlikeli olur demişti. tak cıkarla ugrasrdm hep
o zaman ben alıyım hevesim geçsin sonra bırakıyım çok istiyorum çünkü lens takmak
çok teşekkür ederim canım birde bana nerden alabilceğim konusunda yardımcuı olurmusun
bu arada kandiliniz mübarek olsun
bende takmasını bilmiyorum ya çıkaramazsam kolay mı canım çıkarması:26:
optiklerde satılıyor gidersen yardmcı olurlar. seninde kandilin mübarek olsn tşk.
İlk baslarda zorlanırsın. Ama alışınca cok kolay geliyo. İlk baslarda cok titiz yaklasarak cıkartp takıosn sonra umursamıosn kolayını alıosun eline :) Optiklerde orda takılmasını istersen takıyolar zaten.Nasıl cıkaracgnıda anlatr sana canm
optiklerde herkesin denediğini bendemi denicem ya mikrop kaparsam diğer kişilerin denediğinden:26:
anladım canım bugün gidicem optiğe peki bişi sölicem deneme amaçlı takabilorlarmı ben seçsem hangisi yakışırsa onu alsam birde benden önce de deneyenler varsa mikrop kapmazmıyım herkesin denediği bir şeyden:26:
özel solüsyonları var onlarda bkletiyorlar.
Rengin herkesin elde etmek istediği renk,hiç eziyet çektirme gözlerine arkadşımm:)