Kontakt Lens benim gözlerım siyaha nerdeyse

mervekacar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
7
0
kızlar benım gözlerım sıyaha çok yakın uzaktn bakıldıgında içindekı siyah nokta belli olmuyo ışıkta bile çok zor ama şöyle bir avantajı var lensi taktıgında içindekı renk belli olmuyo çnkü siyah gıbı.ama gözbebegm küçükyanı buyuk lens oldumu gözümün beyazına kadar tasıyo bana doğal duracak ama küçük gözlere uyayacak türde bir marka ve renk tavsıye edermısnız ?? :)

cnm siyah gözlü olmak bi avantaj onu diyim çünkü rengi super gösterio :) mavi özellikle siyah gözde acayip hoş duruo. ben görmüştüm bikaç tane bayıldım resmen. doğal durcak dersen birçok marka var. senin ne kadar lense fiyat biçtiğine bağlı aslında. ama en çok kullanılan solotica. ama her gözde lensin farklı duruduğuda gerçek.
küçüklüğüne gelince göz çapına göre lens almanı tavsiye ederim. çünkü lensi küçük gelip kullanamayanlar var. çoğu lens standart ama özel çapla olanlarda var. doktora gidip ölçtür bence cnm. en doğrusu o. umarım yardımcı olmuşumdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…