Benim Göz Rengime Ne Deniyor?(Resimli)

Td550404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
11
0
36
32
Bana sorsansiz Gözüm açık kahve ama ela diyen oluyor kehribar diyende varki milyonda 1 gorulen goz rengi bende cikicak sanmam pek.Sizce ne ki bu?
Dogal kaş modasina uyuyorum ondan caliya dondu gsgssg

Benim bildigim ela goz deniliyor elanin anlamida zaten acik kahvemi yesilmi belli olmayan hafiften alaca goze denir senin goz rengin de ela oluyor :)

Gözlerim ela sana bakınca fena

Ela gibi geldi bana ama ışıkta ve giydignz kıyafete gore de degisiyor gbi duruyor bu göz

Bence açık kahverengi.ela gözün içi yeşil +kahverengi hareli olur. Geçen gün birinde görmüştüm mesela, gözün için rengarenk. Ben sizde yeşil göremedim. Sadece kahverengi gördüm.

Bence açık kahverengi.ela gözün içi yeşil +kahverengi hareli olur. Geçen gün birinde görmüştüm mesela, gözün için rengarenk. Ben sizde yeşil göremedim. Sadece kahverengi gördüm.
Merhaba sizce bu göz ne renk oluyor.

Konu sahibi Bal rengi bu. Açık kahve de diyebiliriz.

Ela daha yeşilimsi olur. Benim gözlerim ela.
Baya yeşil oluyor ışıkta. Renkli gözlü zannedenler oluyor. Gözünüz lens mi diye soruyorlar.
Bu ela olamaz yani.

Üst fotoda açık kahve, alt fotoda ela :) Şu doğal kaş modasına uymayın bana kalırsa, her moda olan şey herkese gitmiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…