- Konu Sahibi Zeyzey2134
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim gördüğümü sizde goruyor musunuz?
- Konu Sahibi Zeyzey2134
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi Zeyzey2134
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Hayırlı olsunnnn
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Cok teşekkür ederim çok sagolun hiç ihtimal vermiyordum hep adetimden önce kahverengi leke gören biriydim bu ay da adete 1 hafta kala once pembe sonra çok açık kahve leke görmüştüm insallah sağlıklı bir gebeliktirHayırlı olsunnnn
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Sağlıklıdır inşallahhCok teşekkür ederim çok sagolun hiç ihtimal vermiyordum hep adetimden önce kahverengi leke gören biriydim bu ay da adete 1 hafta kala once pembe sonra çok açık kahve leke görmüştüm insallah sağlıklı bir gebeliktir
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahh
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Amin amin insallah Allah isteyen herkese versinSağlıklıdır inşallahh
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahh
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Canım seni üzmek istemem bu test çok kişide yalancı pozitif çıkarttı, başka bir markayla tekrar yapAdetime 3 gün var ikinci silik çizgi 6 7 dk içinde cikti iyice kuruyunca döker dökmez değil sizce hamile miyim çok heyecanlıyım 3 gün bekleyemicem teşekkür ederim
- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Canım hemen kan ver bence, sonra beta takibi yap. Sağlıkla gelsin inşallah
- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Muhtemelen gebesin canim
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Adetim geçince tekrar yapmayı düşünüyorum insallah markayı nasıl anladinizCanım seni üzmek istemem bu test çok kişide yalancı pozitif çıkarttı, başka bir markayla tekrar yap
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Çalıştığım yerde bayram dolayısıyla yoğunluk var o yüzden 10 günden önce izin alıp gunduz kan veremicem 10 gun beklemek zorundayım malesefCanım hemen kan ver bence, sonra beta takibi yap. Sağlıkla gelsin inşallah
- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 44
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Rabbim kucagina nasip etsin inş vardir
- 19 Şubat 2023
- 210
- 289
- 23
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Erken gebelik testi kulanabirsin yada en iyi kesin çözüm kan vermek
Bu testler çok yanıltıcı inşallah vardır
Bu testler çok yanıltıcı inşallah vardır
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Aksam acilde verebilirsin bakıyorlar özelde de bakiyorlarÇalıştığım yerde bayram dolayısıyla yoğunluk var o yüzden 10 günden önce izin alıp gunduz kan veremicem 10 gun beklemek zorundayım malesef
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Artimed kaset test ile yaptıysanız başka bir test ile denemenizi öneririm.
2 gün önce aynı şekilde test yaptım çizgi görüp kan verdim 1.20 çıktı
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Evet çok mantıklı gunum geldiğinde acil de kan veririm insallahAksam acilde verebilirsin bakıyorlar özelde de bakiyorlar
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Markasını hatırlamıyorum ama söylediğiniz marka değildi hazırlıyorum vera mi ne öyle birseydi günüm geldiğinde tekrar test yapicam insallahArtimed kaset test ile yaptıysanız başka bir test ile denemenizi öneririm.
- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Merhabalar, bende benzer durumu yaşıyorum normal regl günüm 28 olmasına rağmen geciktim , 4 gündür sağ yumurtamdan başlayıp ortalara ilerleyen hafif kasılma benzeri ağrılar yaşıyorum 3 gündür test yapıyorum.bugun ilk defa silik çıktı. Daha önce 5 gün gecikme yaşayıp hep negatif test sonucu ile adet görmüştüm.
Doktorum tiroid değerini gebelikte 2.5 istedgni benimki 4 kritik olmasa bile engel olabileceğini söyleyerek çok çok düşük doz ilaç yazdı. Bu ay kullandım. Hayalkırıklığina uğramamak için pazartesi randevu aldım.bakalim hayırlısı olsun benzer şeyler yaşayan olursa akıl almak isterim.
Fotoğraf çekim kameradan dolayı görülmüyor olabilir ama çıplak gözle silik biz çizgi var hayalet çizgi diyeyim ilk 5 dakika içinde oluştu
Doktorum tiroid değerini gebelikte 2.5 istedgni benimki 4 kritik olmasa bile engel olabileceğini söyleyerek çok çok düşük doz ilaç yazdı. Bu ay kullandım. Hayalkırıklığina uğramamak için pazartesi randevu aldım.bakalim hayırlısı olsun benzer şeyler yaşayan olursa akıl almak isterim.
Fotoğraf çekim kameradan dolayı görülmüyor olabilir ama çıplak gözle silik biz çizgi var hayalet çizgi diyeyim ilk 5 dakika içinde oluştu
- 28 Mart 2023
- 76
- 38
- 3
- 25
- Konu Sahibi Zeyzey2134
İnşallah hamişsindir bence kan testi de ver bugün zaten kan testinde idrarda önce yükseliyor en azindan için de rahat olurrrMerhabalar, bende benzer durumu yaşıyorum normal regl günüm 28 olmasına rağmen geciktim , 4 gündür sağ yumurtamdan başlayıp ortalara ilerleyen hafif kasılma benzeri ağrılar yaşıyorum 3 gündür test yapıyorum.bugun ilk defa silik çıktı. Daha önce 5 gün gecikme yaşayıp hep negatif test sonucu ile adet görmüştüm.
Eki Görüntüle 3225994
- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
- Konu Sahibi Zeyzey2134
Umarım evliliğimizin 4. Yılında 7 aydır deniyoruz bu ay ciddi doktor sürecine girelim olmuyor sanırım diye konuşmuştuk.İnşallah hamişsindir bence kan testi de ver bugün zaten kan testinde idrarda önce yükseliyor en azindan için de rahat olurrr
Bugün bilerek kan vermeyeceğim sanırım o hayalkırıklığına veya net habere hazır değilim olmama korkusu üstüme düştü. Pazartesine kadar totem yapmaya karar verdim dişimi sikarsam herşey güzel olacak gibi geliyor saçma belki ama
Ayrıca daha önce 5. Gecikme günü adet olunca çok üzülmüştüm acele etmek istemiyorum