arkadaşlar hepiniz zayıflıktan şikayetçisiniz ya ama benim gibisi gerçekten yoktur ben anoreksiya hastasıyım daha doğrusu öyleydim şuan kendi kendime kilo almaya çalışıyorum ve başarılıyım ruhumu iyileştirdim psikolojimi kendi kendime düzeltmekteyim sadece bedenim kaldı o da yavaş yavaş oluyor hiçbir yiyecekten korkum yok herşeyi yiyorum ben 4 senedir bu hastalıkla mücadele ediyorum en son 2 temmuzda 19 yaşıma girdim senelerce hastanede,aylarca yoğun bakımda yattım 1.5 sene önce ise 21 kiloya kadar düştüm boyum 1.71 tam bir yaşayan ölüydüm şuan da farksızım 27 kiloyum ama kendi çabalarımla düzeliyorum algımda artık hiçbir bozukluk yok çok kötü görünüyorum ben sizlerle yaşadığım bu sıkıntıyı paylaşmak istedim belki sizlere bir yardımım olur veya sizin bana..
ilk önce kendini psikolojık olarak duzeltmen ve kilo almak istemen harıka bırsey canım.umarım sağlıklı sekılde klıo alır sağlığına kavusursunn. :) artık kendını dogru algılaman bıle ıyılesme belırtısı.
ilk önce kendini psikolojık olarak duzeltmen ve kilo almak istemen harıka bırsey canım.umarım sağlıklı sekılde klıo alır sağlığına kavusursunn. :) artık kendını dogru algılaman bıle ıyılesme belırtısı.
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, bende de anoreksiya belirtilerinin bir çoğu mevcut ama sınırda olduğumu söylüyorlar..o yüzden kilo almak için her yolu deniyorum ama öncelikle herşey insanın kendisinde başlar, sağlığımızdan daha değerli hiçbir şey yok bunu unutmayalım ve kendimiz için yapalım herşeyi..yaşadıklarına rağmen kendini mutlu hissetmene de çok sevindim pes etme hiçbizaman
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, bende de anoreksiya belirtilerinin bir çoğu mevcut ama sınırda olduğumu söylüyorlar..o yüzden kilo almak için her yolu deniyorum ama öncelikle herşey insanın kendisinde başlar, sağlığımızdan daha değerli hiçbir şey yok bunu unutmayalım ve kendimiz için yapalım herşeyi..yaşadıklarına rağmen kendini mutlu hissetmene de çok sevindim pes etme hiçbizaman
aman ha çok dikkat et lütfen sende pes etme ve bu hastalığın içine girme gerçekten çok çok zor kelimeler bile yetmiyor anlatmaya hemen ilgi alanlarını değiştirmeye ve yaşadığın tüm olumsuzluklara rağmen kendini telkin etmeye çalış
bence 3 ay dişini sıkmalı ve vazgeçmemelisin 3 ayda kaç kilo alırsan al eskisine nazaran aynada gördüğün vücut çok daha hoşuna gidecek ve daha fazlasını isteyeceksin :)
bence 3 ay dişini sıkmalı ve vazgeçmemelisin 3 ayda kaç kilo alırsan al eskisine nazaran aynada gördüğün vücut çok daha hoşuna gidecek ve daha fazlasını isteyeceksin :)
Çok teşekkür ederim hepiniz öyle güzel moral verdiniz ki gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum meğer bir çok kişi bu hastalığın farkındaymış yalnız değilmişim buna sevindim :)