Merhaba arkadaslar.bir konu acdim ama hayr olsun beni elestirmenizi istemiyorum..lutfen (((((
Gelelim konuya..25 yasindayim.4senelik evliyim.Tip fakultesi mezunuyum ama hic calismadim bitirdiyimden beri.zaten o siralar hamile kalmaya cabaliyordum o yuzden hic gozumde uzmanlik falan yokdu,bi suru sorunlar ameliyat vs den 3sene sonra kizima hamile kaldim.shu an kizim 8 aylik cok shukur. her kes simdi bana uzmanlik icin derslerime calismami bekliyor, ki haklilar.ama ben 2ci cocuk istiyorum ))) isin acayib tarafi bu.uzun olucak ama anlatayim dedim cikmazda kaldim.ben ikinci cocuk isteme sebebim shu.3senede ggozum cok korkdu zor hamile kaldim. hazir dogum yapmisken ikinciye ara vermek istemiyorum.ikincide olsun derslere oyle basliyayim. simdi ben derslere baslasam 1 senemi alir, uzmanligi kazanmsa 4-5 senede ordan gider. ikinci cocuk icin baya ara vermis olucam, ya sonra yine hamile kalamazsam? gozum cok korkdu yaa ilkinden, hazir baslamisken birinide dogurub oyle derslere odaklanayim diyorum...ya sizce??? off kafam allak bullak, bu haldeyken bile deli gibi ovulasyon testi yapib yumurtlama gunumu ariyorum