benimde sırtım kollarım göğsüm yüzüm hep sivilce dolu yaa ne kadar iğrenç görünüyolar bıktım bunlardan görünce dayanamıyorum patlatıyorum vazgeçemiyorum bi türlü napsam naafile bıktım valla
ben normalde de açık kıyafetler giymem. Akşam sırt üstü yatamıyom çok rahatsız ediyolar.:44:
benimde sırtım kollarım göğsüm yüzüm hep sivilce dolu yaa ne kadar iğrenç görünüyolar bıktım bunlardan görünce dayanamıyorum patlatıyorum vazgeçemiyorum bi türlü napsam naafile bıktım valla
ben normalde de açık kıyafetler giymem. Akşam sırt üstü yatamıyom çok rahatsız ediyolar.:44:
oooo canım ne sen sor ne ben söyleyimkendimi bildim bileli sırtım kocaman kocaman kıpkırmızı sivilcelerle doludur.. çoğu zaman da çıkmıyolar böyle çıban gibi oluveriyorlar.. ben acayip yoluyorum yalnız ondan da iyileşmiyo ve iyice yara oluyo ve yara oldukça da iz kalıyo. ay haritasına döndü kız sırtım ben şimdilerde pudralıyorum sırtımı ve antibakteriyel sabun kullanıyorum canım. onun dışında bi de bu akşam maya içmeye başladım o da vücuttaki sivilceleri kurutuyomuş direk izleri filan geçiriyomuş ama bakalım birkaç zaman geçmesi lazım canım, sana yazarım gelişme olursa
bi de mutlaka kendi sırt kesen ayrı olsun v bu kesenin hijyenine özen göster. kabak lifli kese kullan.. belirli periyotlarla keselenmeyi ihmal etme. :)
canım bende kabak lifi kullanmaya başladım ama sırtımı lifleyemiyorum. daha doğrusu sivilceler patlarda kabukları soyulur falan diye korkudan süremiyorum lif. gerçi kendi elimle patlatmaya gelince patlatıorum :)
magdelena canım; ben 1 haftadır mayalı süt içiyorum ve sırtımdaki sivilcelerin kuruduğunu farkettim. bugün annem de masaj yapıyodu tesadüfen söyledi senin sırtın kurumuş sönmüş sivilceler filan diye. inan böyle çıbanımsı sivilceler vardı bir iki tane, sönmüşler!!! bi dene istersen canım mayalı sütü..:81:
mayalı süt mü hiç duymamıştım? sivilcelere mi iyi geliyor?? nerden alınıyor? benim de yüzümde sivilceler var da..
yok canım almıyosun bi yerden bi tek mayayı marketten alıyosun. ben de buradaki mayalı süt içmek başlıklı konudan duyup başladım. faydasını da görüyorum 1 haftadır içmeme rağmen.
her akşam 1 çay kaşığı aktif kuru maya (instant değil), 1 çay kaşığı kakao, istediğin kadar toz şeker ve soğuk sütü karıştırıp içiyorum. mayanın tadı hiç gelmiyo endişe etmeyin, bildiğiniz kakaolu süt oluyo.yüzüm çok yağlı ve senelerdir kurtulamamıştım canım, yanaklarımın arka tarafında sıkılamayan içi dolu kabartı sivilceler vardı, onlar bile söndü çok hızlı. ama dikkat et cildi biraz kurutuyor. nemlendirici sür yağsız nemlendirici. tabi bende faydası oldu siz de deneyin isterseniz memnun kalırsınız gibi bence
aaa çok teşekkür ederim, süper oldu bu
hemen o başlığı bulup bi okuyım :)
çok sorun etme kendine benimde omuz,gögüs bölgemde sivilcelerim vardı.doktora gittim aknefug adında bir ilaç verdi.kullandım ve hepsi geçti.regl dönemimde ufak tefek çıkıyo ama dogal olanda bu.ama aknefug'u ucuza alabilirsiniz.reçeteyede gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?