Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bugün regl oldum ama miğde bulantısı ve baş dönmesinden ölücem halsizlik de cabası bu sıkıntılar normal mi bunları yaşayanlarınız var mı daha önce hiç böyle olmamıştım da...
arkadaşlar bugün regl oldum ama miğde bulantısı ve baş dönmesinden ölücem halsizlik de cabası bu sıkıntılar normal mi bunları yaşayanlarınız var mı daha önce hiç böyle olmamıştım da...
Ayni durumdayim adetim iki gün gecikmeli geldi bir garipti kahverengi geliyordu arada nornalde son guni oyle olurdu ve midem bulantim var suan halsizlikte üstüne görmüş olabilirsin annem bana halimeyken iki ay nornal adet görmüş anlamıyorsn hamile olduğunu stresten de olabilir beyin cok guzel oynuyor bu durumlarda en iyisi beklemek
stres had safhada zaten bu ay çok ümitlenmiştim olmadı ama göğüs ağrım da devam ediyor normalde olduğum gün hemen geçerdi bilmiyorum valla deliricem resmen