Hmm saol tsk edrmKlomende hormon arttırdığı için gebelik belirtisi verebilir test için erken daha 1 hafta daha beklemelisin
Daha adet olmadm testte negatif cikti ama belli olmayabilirmis yarin dktora gidecem vallaDaha regl olmadınız mı ? Bnde klomen iğne kullandım ama test negatif .. regli bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah cnm ben regli bekliyorum açıkcası yok gibime geliyorDaha adet olmadm testte negatif cikti ama belli olmayabilirmis yarin dktora gidecem valla
Igne kullandiysaniz igneden iki hafta sonra adet olursaniz ztn tutmamis demektr bende yaptrmistm gecen ay iki hafta snra adet olmustm eger adet olmadiysaniz daha gebesinizdir buyuk ihtimalDaha regl olmadınız mı ? Bnde klomen iğne kullandım ama test negatif .. regli bekliyorum
Ciddi misin .. ama reglim 1 mayısı gösteriyor bugün iğneyi vurduğum günde dahil 17. Gün oldu ama hiç gebelik belirtim yokIgne kullandiysaniz igneden iki hafta sonra adet olursaniz ztn tutmamis demektr bende yaptrmistm gecen ay iki hafta snra adet olmustm eger adet olmadiysaniz daha gebesinizdir buyuk ihtimal
Adet döngünüz kaç günde oluyor?Ciddi misin .. ama reglim 1 mayısı gösteriyor bugün iğneyi vurduğum günde dahil 17. Gün oldu ama hiç gebelik belirtim yok
29 günde oluyor .. nisan iki de olmustum şimdi de Mayıs 1 gözüküyor ama bir iki gün öne de gelebilirAdet döngünüz kaç günde oluyor? ✔
Geç döllenme olduysa çıkmıyordur ama bunu en iyi kan testi söyler sana kan verip bak mutlaka29 günde oluyor .. nisan iki de olmustum şimdi de Mayıs 1 gözüküyor ama bir iki gün öne de gelebilir
İnan hiç ümidim yok regli beklicem daha .. rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin cnmGeç döllenme olduysa çıkmıyordur ama bunu en iyi kan testi söyler sana kan verip bak mutlaka
Evet doktor dedi bana 29 gunde bir adet oluyrm igneden iki hafta snra adet olursan tutmamis demektir dedi olmazsan yanima gel dediCiddi misin .. ama reglim 1 mayısı gösteriyor bugün iğneyi vurduğum günde dahil 17. Gün oldu ama hiç gebelik belirtim yok
Bende de öyle olmuştu. Adetim 4 gün gecikmişti ve gebelik belirtileri vardı. ( baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik, bel ağrısı ve göğüs ucu ağrısı hepsi aynı anda değil zaman zaman oluyordu tabi ) Test negatif çıkmıştı. 5. Gün adet olmuştum. Gebelik belirtileri ile Adet belirtileri aynı.Mrb arkadaslar bu ay klomen kullandm iki haftadir gebelik belirtilerim war bugun adet olmam lazimdi olmadm daha test yaptm evde negatif cikti sizce gebelik varsa erken mi yaptm testi benim gibi olan warmi
O yuzdn bekliyorm ztn heveslenmek istemiyorumBende de öyle olmuştu. Adetim 4 gün gecikmişti ve gebelik belirtileri vardı. ( baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik, bel ağrısı ve göğüs ucu ağrısı hepsi aynı anda değil zaman zaman oluyordu tabi ) Test negatif çıkmıştı. 5. Gün adet olmuştum. Gebelik belirtileri ile Adet belirtileri aynı.
Ben çok üzülmüştüm heveslenmiştim çünkü. 2 hafta hergün ağlamıştım. Artık boşverdim. Bence de heveslenmeO yuzdn bekliyorm ztn heveslenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?