Gebeliğe Hazırlık Benim gibi olan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aslibz27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
6
2
1
26
Mrb arkadaslar bu ay klomen kullandm iki haftadir gebelik belirtilerim war bugun adet olmam lazimdi olmadm daha test yaptm evde negatif cikti sizce gebelik varsa erken mi yaptm testi benim gibi olan warmi

Klomende hormon arttırdığı için gebelik belirtisi verebilir test için erken daha 1 hafta daha beklemelisin

Daha regl olmadınız mı ? Bnde klomen iğne kullandım ama test negatif .. regli bekliyorum

Daha regl olmadınız mı ? Bnde klomen iğne kullandım ama test negatif .. regli bekliyorum
Igne kullandiysaniz igneden iki hafta sonra adet olursaniz ztn tutmamis demektr bende yaptrmistm gecen ay iki hafta snra adet olmustm eger adet olmadiysaniz daha gebesinizdir buyuk ihtimal

Igne kullandiysaniz igneden iki hafta sonra adet olursaniz ztn tutmamis demektr bende yaptrmistm gecen ay iki hafta snra adet olmustm eger adet olmadiysaniz daha gebesinizdir buyuk ihtimal
Ciddi misin .. ama reglim 1 mayısı gösteriyor bugün iğneyi vurduğum günde dahil 17. Gün oldu ama hiç gebelik belirtim yok

Ciddi misin .. ama reglim 1 mayısı gösteriyor bugün iğneyi vurduğum günde dahil 17. Gün oldu ama hiç gebelik belirtim yok
Evet doktor dedi bana 29 gunde bir adet oluyrm igneden iki hafta snra adet olursan tutmamis demektir dedi olmazsan yanima gel dedi

Mrb arkadaslar bu ay klomen kullandm iki haftadir gebelik belirtilerim war bugun adet olmam lazimdi olmadm daha test yaptm evde negatif cikti sizce gebelik varsa erken mi yaptm testi benim gibi olan warmi
Bende de öyle olmuştu. Adetim 4 gün gecikmişti ve gebelik belirtileri vardı. ( baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik, bel ağrısı ve göğüs ucu ağrısı hepsi aynı anda değil zaman zaman oluyordu tabi ) Test negatif çıkmıştı. 5. Gün adet olmuştum. Gebelik belirtileri ile Adet belirtileri aynı.

O yuzdn bekliyorm ztn heveslenmek istemiyorum

O yuzdn bekliyorm ztn heveslenmek istemiyorum
Ben çok üzülmüştüm heveslenmiştim çünkü. 2 hafta hergün ağlamıştım. Artık boşverdim. Bence de heveslenme olacağı varsa olur sevinirsin hiç yoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…