- Emoji Skoru
- 10.149
- Puanlar
- 128
Ben de cumartesi çalışsam aynı şekilde hissederdim. Cumartesi çalışılır mı yaff.Olabilir aslında yani varya suanda iş yerinde zor duruyorum kafayı bi yere koysam hemen uyurum o derece artık gözlerim şişti uyumaktan
He ya bacım tam bir işkence millet bu saatte kahvaltı yaparken biz çalışıyoruzBen de cumartesi çalışsam aynı şekilde hissederdim. Cumartesi çalışılır mı yaff.
TSK ederim canım sana da geçmiş olsunben varım
bu aralar niye böyleyim diye düşünüyordum.sürekli bir uyku hali
yorgun uyanma akşam erkenden uyuyup kalma.
midem alt üst olmuş durumda sürekli bir bulantı ve yanma hissi.
bahar çarptı galiba.
kanamada strestende olmuş olabilir.mevsim geçişlerinde adette düzensizlik azalma gibi durumlar oluyor.
geçmiş olsun..
Yok ya kahvaltı saati geçti, birazdan kahve saati. Kızımı uyutup kahve ve gazete keyfiHe ya bacım tam bir işkence millet bu saatte kahvaltı yaparken biz çalışıyoruz
Üstüne görüyor olabilirsiniz.Yani regl olunca otomatikman hamile değilim diyorum ama bilemiyorum tabi Allah'ın takdirinde olan birşey ama ne yalan söyleyim çok istiyorum olmazsa Pazartesi günü gidiyim kan verip gebelik dahil herseye baktırıyım
09.00-18.00 arası maalesefYok ya kahvaltı saati geçti, birazdan kahve saati. Kızımı uyutup kahve ve gazete keyfi
İnşallah tam gün çalışmıyorsundur...
Yuh artık bu patron milleti cozutmuş. Belki de çok çalışma saatleri yüzünden depresyondasın?09.00-18.00 arası maalesef
Alıştım artık bu çalışma şartlarına ama bazen ev hanımlarına imrenmiyor değilim hatta kıskanıyorum bile ama hayat şartları zor eşime en azından 1-2 yıl daha destek olmam lazım zaten yeni evliyiz eşimin ailesi yok herşeyi kendisi yaptı düğün borcu bile bitmedi Rabbim yardımcımız olsunYuh artık bu patron milleti cozutmuş. Belki de çok çalışma saatleri yüzünden depresyondasın?
Netten araştırdım o leke şeklinde olurmus benim normaldi sadece miktarı normal regl dönemlerime göre daha azdıÜstüne görüyor olabilirsiniz.
Olabilir canım geçmiş olsunBenimde 1 haftadır midem çok fena oluyor.havalar güzel gibi , Bi bakıyorsun soğuk gibi.üsütuyoruz heralde
Yok canım ya ben aynen senin gibi yaşadım.Tam günümde adet oldum hem azalmış ve kahverengine dönmeye başlamıştı ki birilerinin ısrarına test yapınca 1.5 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim bilmediğimden çok yormuştum kendimi o ara.Bebeğimin kalbi durdu maalesef kürtaj oldum.Netten araştırdım o leke şeklinde olurmus benim normaldi sadece miktarı normal regl dönemlerime göre daha azdı
Çok üzüldüm canım Allah bir daha yasatmaz inşallah bu acıyıYok canım ya ben aynen senin gibi yaşadım.Tam günümde adet oldum hem azalmış ve kahverengine dönmeye başlamıştı ki birilerinin ısrarına test yapınca 1.5 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim bilmediğimden çok yormuştum kendimi o ara.Bebeğimin kalbi durdu maalesef kürtaj oldum.
üzerine görmüş olabilir misnGünaydın kk hanımları direk konuya giriyorum şura bura 10 gündür her sabah mide bulantısı çekiyorum ve sürekli uyku modundayım iş yerinde uyukluyorum evde erkenden yatıyorum sabahları uyanamıyorum aşırı halsizim çok yorgunum ama hamile değilim regl oldum zaten o da bi garip oldu gününde başladı ama her zamanki gibi yoğun değildi daha az dı ve ilk 2 gün kırmızı pembe karışık sonra koyu kahverengi olarak devam etti yarın bitmesi lazım içinizde böyle olan varmı ben niye böyle olmuş olabilirim acaba
O dönem kendimi çok yorgun hissediyordum.Tabi çalıştığım için uyumak nerde..ama akşam eve gelince yemek yer yemez uzanırdım. Ağzımda bir tatsızlık ve hafif bulantıda olurdu.Ama ilk çocuğumda da 15 günlükken mide bulantılarım başlamıştı.ulasimiz canım senin o dönemin nasıl olmustu yani başka ne gibi belirtilerin vardı anlatabilirmisin?
Bilmiyorum kiüzerine görmüş olabilir misn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?