• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olan varmı

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Günaydın kk hanımları direk konuya giriyorum şura bura 10 gündür her sabah mide bulantısı çekiyorum ve sürekli uyku modundayım iş yerinde uyukluyorum evde erkenden yatıyorum sabahları uyanamıyorum aşırı halsizim çok yorgunum ama hamile değilim regl oldum zaten o da bi garip oldu gününde başladı ama her zamanki gibi yoğun değildi daha az dı ve ilk 2 gün kırmızı pembe karışık sonra koyu kahverengi olarak devam etti yarın bitmesi lazım içinizde böyle olan varmı ben niye böyle olmuş olabilirim acaba:110:

Aile hekimine pts ac karna bir kan ver canim. Tiroidden bobrek fonksiyonuna, kansizliktan şekere her seye bakiyorlar. Hem cok kolay hem de kansizlik falan varza 1 demir hapiyla hayatin guzellesir. Şahsen bulanti haric digerleri bende de vardi, kansiz ciktim. zaten regl oldugumuz icin kansizlik kadinlarda cok yaygin. İhmal etme bence ;)

Hamile olmadığınıza eminmisiniz? Ben hamileyken aynen böyle olmuştu . Zamanında adet görmüştüm ama bir garipti. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Belki sizinkide öyle birşeydir. Yapmadıysanız test yapmanızı öneririm.

Vitamin eksikliği olabilir canım detaylı bir tahlil yaptır .Sağlık ocakları yapıyorlar. Bende benzer şikayetler vardı .D vitamini neredeyse sıfır çıktı bende.

Günaydın kk hanımları direk konuya giriyorum şura bura 10 gündür her sabah mide bulantısı çekiyorum ve sürekli uyku modundayım iş yerinde uyukluyorum evde erkenden yatıyorum sabahları uyanamıyorum aşırı halsizim çok yorgunum ama hamile değilim regl oldum zaten o da bi garip oldu gününde başladı ama her zamanki gibi yoğun değildi daha az dı ve ilk 2 gün kırmızı pembe karışık sonra koyu kahverengi olarak devam etti yarın bitmesi lazım içinizde böyle olan varmı ben niye böyle olmuş olabilirim acaba:110:
bahar carpmis... bulantida hasta olacak gibiysen olur. yada demir eksikliginden olur.

İlk hamileliğimde iki günlük bir regl benzeri durum yaşamıştım ama o kadar erken hamilelikte uyku bulantı olmuyor.

Aile hekimine pts ac karna bir kan ver canim. Tiroidden bobrek fonksiyonuna, kansizliktan şekere her seye bakiyorlar. Hem cok kolay hem de kansizlik falan varza 1 demir hapiyla hayatin guzellesir. Şahsen bulanti haric digerleri bende de vardi, kansiz ciktim. zaten regl oldugumuz icin kansizlik kadinlarda cok yaygin. İhmal etme bence :KK66:
Tmm cnm tsk ederim

Hamile olmadığınıza eminmisiniz? Ben hamileyken aynen böyle olmuştu . Zamanında adet görmüştüm ama bir garipti. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Belki sizinkide öyle birşeydir. Yapmadıysanız test yapmanızı öneririm.
Yani regl olunca otomatikman hamile değilim diyorum ama bilemiyorum tabi Allah'ın takdirinde olan birşey ama ne yalan söyleyim çok istiyorum olmazsa Pazartesi günü gidiyim kan verip gebelik dahil herseye baktırıyım

Vitamin eksikliği olabilir canım detaylı bir tahlil yaptır .Sağlık ocakları yapıyorlar. Bende benzer şikayetler vardı .D vitamini neredeyse sıfır çıktı bende.
Olabilir aslında yani varya suanda iş yerinde zor duruyorum kafayı bi yere koysam hemen uyurum o derece artık gözlerim şişti uyumaktan

bahar carpmis... bulantida hasta olacak gibiysen olur. yada demir eksikliginden olur.
Valla benimde aklıma o geldi canım ama bu sefer daha bi farklıyım yani öyle hissediyorum acayip bi sakinlik çöktü üstüme bilmiyorum aslında tam anlatamıyorum abim olsaydı konuştuğum senin ölümün yaklaşmış derdi:KK70:

Birincisi bahar aylarındayız hakikaten bedende bi yansıması olabiliyor. İkincisi ben bu şekilde adet gördükten sonra doktora gitmiştim vücut değişiyor, gebeliğe hazırlanıyor demişti. ikinci ay hamileydim :KK33:

İlk hamileliğimde iki günlük bir regl benzeri durum yaşamıştım ama o kadar erken hamilelikte uyku bulantı olmuyor.
Bu nasıl bir uyku hali anlamadım gözlerim şişti uyumaktan ama hala uykum var ofiste zor duruyorum kafayı basaya koysam anında uyurum o derece

Birincisi bahar aylarındayız hakikaten bedende bi yansıması olabiliyor. İkincisi ben bu şekilde adet gördükten sonra doktora gitmiştim vücut değişiyor, gebeliğe hazırlanıyor demişti. ikinci ay hamileydim :KK33:
İnşallah bende çok istiyorum

Ben hamileliğimi çok uyuduğum ve sürekli WC'ye çıktığımla anlamıştım erken safhada uyku olmuyor diyenler olmuş da olabiliyor yani..

Valla benimde aklıma o geldi canım ama bu sefer daha bi farklıyım yani öyle hissediyorum acayip bi sakinlik çöktü üstüme bilmiyorum aslında tam anlatamıyorum abim olsaydı konuştuğum senin ölümün yaklaşmış derdi:KK70:
bende ayniyim. sinirlerim alinmis gibi.. geevvvseek huzur dolu uykuluuu, bahar boyle birsey... :D

Back