Geçmiş olsun!
Maalesef bende çok ağrılar çeiyorum hemde sürekli.
Tüm yapılan tahlillerde temiz çıkıyor.BAna FM yani fibromiyalji teşhisi kondu.
Ağrılar zaman içinde değişkenlik gösteriyor.Şiddeti veya ağrıyan yerleri filan. Tedavisi de yok. Her sene endine başka bir FM merkezi açıyor.
bİR SÜRÜ ŞEYLER YAPIYOR İŞTE.bAZILARININ BELDEN YUKARI BAZILARININ BELDEN AŞAĞISINI TUTUYORMUŞ.bAZILARINI DA BENİMKİ GİBİ BÜTÜN VÜCUDU TUTUYOR.bAZEN TAMAMEN KAYBOLUYOR SONRA TEKRAR GERİ GELİYOR.
Teşhisini bile çok zor koydular. Sırt ağrısı çok çekiyor uyuyamıyordum. Saframda bir cm.lik taş buldular bundan dediler ameliyattan çıktım ağrım devam ediyordu.Bu gene ağrıyor ilk cümlem oldu.Dr. lar şaşkın ben şaşkın.Gene kapı kapı dolaştık. Sonunda dr. un biri koydu teşhisi.Bu sefer doğru idi teşhis. Sık sık vücutta iltihap yapar eklemleri şişirir, kulunçlar çıkar lokal ateşler yapar. İşte kas olan her organı bozar.Sonra canı ister bırakır. Hoby sevdiğini bir meşgaleleriniz mutlaka olmalı. Onlarla ağrılar unutuluyor kayboluyor.
Benimkide böyle birşey işte.Aman bir yerlerede çarpmayın.Bu sizdeki olmayabilir belki de ama çarpılan yerleri de kendine ağrı merkezi yapıyor.