• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Benim gibi olan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

positive_ayrimci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
345
703
53
Selam kızlar benim yumurtlama günüm 27 marttı. Bata 3 gün kaldı ama 3 gündür dayanılmaz kasık ağrılarım vardı kist falan da yoktu en son. Sabah gebelik testi yaptım negatifi gördüm yine. Bu kasık ağrıları göğüs ağrıları neyin nesi o zaman hiç olmazdı benim gibi olan var mı 😒

Selam kızlar benim yumurtlama günüm 27 marttı. Bata 3 gün kaldı ama 3 gündür dayanılmaz kasık ağrılarım vardı kist falan da yoktu en son. Sabah gebelik testi yaptım negatifi gördüm yine. Bu kasık ağrıları göğüs ağrıları neyin nesi o zaman hiç olmazdı benim gibi olan var mı 😒
Her adetten olan şeyler canm ben geçen ay hatta göğüs ağrısı çöktü reglim 20 gecikti kan verdim yok sonra regli oldum

Var ben🙋🏻‍♀️ Kimyasal kanamasından sonra ilk reglim göğüs ağrısı kasık ağrısı hamilelik belirtileri ile örtüşüyor ama regl oldum

Back