Bende dr'a sordum birsey veremem suan cok erken dedi napicagimi sasirttim resmen artik eziyete dondu bu ya size dr mu tavsiye etti gavisconu guvenilir mi yuzde yuz kendi kafama gorede is yapmak istemiyorumBen varımMide bulantısı ve yanması nöbetleşe devam ediyor. Saat başı ağzıma bişeyler atmak zorundayım yoksa mideme asit döküyorlar sanki. Ilık süt ve muz iyi geliyor bilginiz olsun. Yarın da Gaviscon alacağım eczaneden, gebelikte kullanılabiliyormuş.
Canim ayni durumdayim surekli bulanti eziklik acken daha cok oluyor ve sabahlari:sMrb kizlar 7bucuk haftalik hamileyim benim sorunum su surekli mide kazinmasi yasiyorum ne yesem geri midem kaziniyor yemezsem eger mide bulantisina ceviriyor cok kotu durumdayim artik midemi tutsun diye bos ekmek bile yiyorum banamisin demiyor bazi gunler azaliyor bazi gunler cok cogaliyolar ne yapmam lazim bilen var mi bir fikri olan of(
Sormaa ozellikle sabahlari erken saatte gozum acilirsa vay halime kalkip birseyler atistirmam lazim yoksa gene midemi biri eziyomus gibi basliyo uyuyamiyorum geri. Geceleri yatarkende ayni sey. Zaten yemek yiyemiyorum bulantilardanCanim ayni durumdayim surekli bulanti eziklik acken daha cok oluyor ve sabahlari:s
Ben cok sukur yiyeblyrm suan cikarma fln baslamadi ama kokular ve bulanma hep var:s insallah cabuk atlatiriz canimSormaa ozellikle sabahlari erken saatte gozum acilirsa vay halime kalkip birseyler atistirmam lazim yoksa gene midemi biri eziyomus gibi basliyo uyuyamiyorum geri. Geceleri yatarkende ayni sey. Zaten yemek yiyemiyorum bulantilardan
Ben de öyleydim leblebi al evine çok iyi geliyorMrb kizlar 7bucuk haftalik hamileyim benim sorunum su surekli mide kazinmasi yasiyorum ne yesem geri midem kaziniyor yemezsem eger mide bulantisina ceviriyor cok kotu durumdayim artik midemi tutsun diye bos ekmek bile yiyorum banamisin demiyor bazi gunler azaliyor bazi gunler cok cogaliyolar ne yapmam lazim bilen var mi bir fikri olan of(
Ben cok sukur yiyeblyrm suan cikarma fln baslamadi ama kokular ve bulanma hep var:s insallah cabuk atlatiriz canim
Bende aynen yemeye zorluyorum kendimi insallahBen de öyleydim leblebi al evine çok iyi geliyor
Bir de yesil eksi elma bir ferahlik veriuor anlik bana kokusu iyi geliyor tadi da dene istersnSormaa ozellikle sabahlari erken saatte gozum acilirsa vay halime kalkip birseyler atistirmam lazim yoksa gene midemi biri eziyomus gibi basliyo uyuyamiyorum geri. Geceleri yatarkende ayni sey. Zaten yemek yiyemiyorum bulantilardan
Daha kisa surede kontrole cagrsaydi 10gun fln hem durumuna bakardi ben de hic bilmiyorum bu konuyu kalp atisina pztsi gidecegm henuz cnmKizlar birde birsy daha sormak istyrm sizlere en son muaynemde cok sukur kalp atisini duyduk bebegimin dr bana gebelik sivin kesede brz fazla dedi takip edicez bolbol dedi 3 hafta sonraya cagirdi benimde icime kurt dusurdu
Taramalara bakicaz falan dedi her gidiste birsey cikiyo ya artik korkuyorum dr gtmeyeDaha kisa surede kontrole cagrsaydi 10gun fln hem durumuna bakardi ben de hic bilmiyorum bu konuyu kalp atisina pztsi gidecegm henuz cnm
Cok sukur kalp atisi duymussun cnm saglikla devam eder insallah ciddi birsey olsa 3 hafta sonra gel demezdi cnm,)Taramalara bakicaz falan dedi her gidiste birsey cikiyo ya artik korkuyorum dr gtmeye
Aynen bizde oyle dusunduk birde erken doguma sebep olablr fln dedi ne diyim allah buyukturCok sukur kalp atisi duymussun cnm saglikla devam eder insallah ciddi birsey olsa 3 hafta sonra gel demezdi cnm,)
Duzelir canim o zamana kdr insallahAynen bizde oyle dusunduk birde erken doguma sebep olablr fln dedi ne diyim allah buyuktur
Tesekkurler cnm saglikla dogururuz insallahDuzelir canim o zamana kdr insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?